Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στα Ιωάννινα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό!

 


Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Ουκρανικό λαό

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στα Ιωάννινα για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Ουκρανικό λαό. Πολίτες, σύλλογοι, φορείς, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία της περιοχής μας έσπευσαν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Η κινητοποίηση, η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αυτής της δράσης ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. 


Η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, ήθελε να δείξει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά της στον ουκρανικό λαό. Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών μετά από συνεννόηση με την Ουκρανική Πρεσβεία συγκέντρωσε τα απαραίτητα είδη για τους άμαχους ανθρώπους της Ουκρανίας. 


Τα τρόφιμα, τα φάρμακα, το υγειονομικό υλικό και ο ρουχισμός συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στο ΚΕΠΑΒΙ. Πολλοί ήταν οι εθελοντές από το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου μας, που βοήθησαν στην ταξινόμηση και πακετοποίηση των ειδών μαζί με τους υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.



Αυτές τις κρίσιμες ώρες, οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται στην Ουκρανία. Η σκέψη μας είναι στους χιλιάδες αμάχους, που χάνουν την ζωή τους, ή τραυματίζονται, ή αναγκάζονται να πάρουν τον δρόμο της προσφυγιάς. 


Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες και όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]