Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. βραβεύθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού


 Μ. Παλαιοπάνου: Επόμενος στόχος 

 το Ευρωπαϊκό Ανδρών του 2025…

Η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. βραβεύθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού


Την Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Μάρθα Παλαιοπάνου βράβευσε η Ένωση Ξενοδόχων στο πλαίσιο της γενικής της συνέλευσης, κατά την οποία έκοψε και την πίτα της για τη νέα χρονιά. Το βραβείο αφορούσε στη συνεισφορά της για την προώθηση του αθλητικού τουρισμού στα Γιάννενα μέσω των σημαντικών κωπηλατικών διοργανώσεων, πανελλήνιων και διεθνών, που διεξάγονται στη λίμνη Παμβώτιδα. 


Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η κ. Παλαιοπάνου στον σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε την Ένωση Ξενοδόχων για την τιμητική βράβευση. Όπως τόνισε, το συγκεκριμένο βραβείο ανήκει και στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννινων, ο οποίος απαρτίζεται από τη Διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές του που σε καθημερινή βάση μέχρι τον αγώνα - στόχο αφιερώνουν ώρες στη δύσκολη προπόνησή τους. «Η λίμνη μας είναι ιδανική για το άθλημά μας, την Κωπηλασία, γι’ αυτό προσπαθούμε διαρκώς να εμπλουτίζουμε την αθλητική δραστηριότητα σ’ αυτήν με αγώνες διεθνούς εμβέλειας», ανέφερε η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. και έσπευσε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμανη, ο οποίος στήριξε εμπράκτως το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2019 το οποίο διεξήχθη στα Γιάννενα και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. 

Η κ. Παλαιοπάνου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσπάθεια που γίνεται από τον Ν.Ο.Ι. για την ανάληψη από τα Γιάννενα μίας ακόμη σημαντικής διεθνούς κωπηλατικής διοργάνωσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «συνεχίζουμε την προσπάθεια διεκδικώντας έναν αγώνα μεγαλύτερο για το 2025, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, στον οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές και Ομοσπονδίες, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να προσεγγίσει περισσότερους φιλάθλους. Η πόλη μας πάλι θα είναι στο επίκεντρο αθλητικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]