ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ένωση Ξενοδόχων : Εύρεση Εργασίας σε Ξενοδοχείο του Νομού Ιωαννίνων




Τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία αξιοποιεί η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ τη διασύνδεση μεταξύ των ξενοδοχείων και των υποψήφιων εργαζομένων, μέσω της νέας πλατφόρμας που λειτουργεί στην ιστοσελίδα της (https://irha.gr/create-cv-gr/).

Πλέον ο κάθε ενδιαφερόμενος για απασχόληση στον ξενοδοχειακό κλάδο στον Νομό Ιωαννίνων μπορεί χωρίς κόπο και σε ελάχιστο χρόνο να δημιουργήσει το βιογραφικό του, το οποίο άμεσα θα λάβουν δεκάδες ξενοδοχεία μέλη της ΕΞΝΙ. Μπαίνοντας στην κατηγορία με τίτλο «Δημιουργία Βιογραφικού» στην ιστοσελίδα της ΕΞΝΙ ο ενδιαφερόμενος δημιουργεί μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, το βιογραφικό του συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα με τα στοιχεία του.

Η πλατφόρμα είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο τόσο για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους, που δεν θα χρειάζεται πια να επικοινωνούν με κάθε ένα ξενοδοχείο ξεχωριστά αναζητώντας εργασία, όσο και για τα ίδια τα ξενοδοχεία, που πλέον θα μπορούν να αναζητούν και να βρίσκουν στοχευμένα μέσω των βιογραφικών, τους πιο κατάλληλους υποψηφίους για τις εκάστοτε θέσεις εργασίας. 

Η πρωτοβουλία αυτή της ΕΞΝΙ αναμένεται ακόμη να διευκολύνει εξαιρετικά τους νέους και τις νέες από τα ιδιωτικά και τα δημόσια ΙΕΚ να βρουν τον κατάλληλο χώρο για την πρακτική τους άσκηση, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Επιπρόσθετα, θα αποτελέσει πολύτιμη βοήθεια για την κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας, ειδικά στους ορεινούς όγκους, που η ζήτηση σε προσωπικό είναι μεγάλη. 

Ένας από τους στόχους της ΕΞΝΙ είναι να χρησιμοποιεί τις ψηφιακές εφαρμογές, απλουστεύοντας διαδικασίες που παλιότερα ήταν χρονοβόρες. Σε αυτό το πλαίσιο, από τη νέα της ιστοσελίδα δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο, που θα γεφυρώσει το χάσμα στην αγορά εργασίας μεταξύ εργοδοτών και εργαζόμενων στον χώρο του τουρισμό.


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]