Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση μνήμης και τιμής του Δήμου Πάργας για τους Ευεργέτες και Δωρητές του

 


Σε κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση: «Ευεργέτες και Δωρητές της Πάργας.  Εκδήλωση μνήμης και τιμής» που διοργάνωσε ο Δήμος Πάργας την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022, με διαδικτυακή μετάδοση και την συμμετοχή Δημοτών και εκπροσώπων φορέων.


  Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς  τόνισε μεταξύ άλλων την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να τιμήσει και να αναδείξει την διαχρονική προσφορά των Ευεργετών της Πάργας, καθώς και την συμβολή τους στην ανάπτυξη της περιοχής. Με την καθιέρωση της  ετήσιας εκδήλωσης μνήμης για τους Ευεργέτες και Δωρητές ο Δήμος Πάργας θα αποδώσει ένα μικρό μόνο μέρος από την ωφελούμενη τιμή για την  προσφορά τους.



Ο Πέτρος Αθανάσιος Δέσκας Δημοτικός Σύμβουλος Πάργας, μίλησε για την σημαντική δράση του Κληροδοτήματος «Δέσκα», που δημιούργησε και ενισχύει ακόμα και σήμερα  το «Δέσκειο Γυμνάσιο Πάργας».


Την εκδήλωση έκλεισε ο Πρόεδρος του Κληροδοτήματος «Β.Ε. Βασιλά», πρώην Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Νούσης αναφερόμενος τόσο στην προσφορά τους δωρητή, όσο και γενικότερα στην Ευεργεσία στην Πάργα.



Με σύντομη παρέμβαση του ο Δημοτικός Σύμβουλός και πρώην Δήμαρχος Πάργας Σπύρος Πηγής ευχαρίστησε τον Δήμο Πάργας για την πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στην προσφορά της οικογένειας Πηγή.


Την εκδήλωσε παρουσίασε η Θεοδώρα Τσιλιμπώκου Προϊσταμένη του Τμήματος  Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Πάργας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]