ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βράβευση Δήμου Κόνιτσας με «Χρυσό Βραβείο» των «Best City Awards 2022»

 


Τα Best City Awards τα μοναδικά  βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν την  Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια κατάμεστη, covid free Τελετή Απονομής με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή και με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς  και δημοσιογράφων. 

Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 5η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων. Παρ’ όλα αυτά, η Αυτοδιοίκηση με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, απάντησαν στις προκλήσεις της χρονιάς και απέδειξαν ότι με ευελιξία, καινοτομία και εμπιστοσύνη μπορούν να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Ο Δήμος Κόνιτσας συμμετείχε με την πρόταση για την «Ανάδειξη και προβολή του τουρισμού περιπέτειας» στην κατηγορία «Δράσεις τοπικής πολιτιστικής προβολής» κατακτώντας το  «Χρυσό Βραβείο» των Best City Awards 2022. Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικού  Δημήτριο Χήρα και την ειδική συνεργάτιδα Πελαγία Καρατζήμου.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τη διοργανώτρια εταιρεία, την κριτική επιτροπή, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους ειδικούς συνεργάτες, τόνισε τη σημαντικότητα της διάκρισης για την ορεινή και ακριτική περιοχή μας, τις δυνατότητές της τόσο στον τουριστικό τομέα μέσα από τα extreme sports, όσο και στον ιαματικό τουρισμό λόγω των ευεργετικών πόρων του Αμαράντου και των Καβασίλων, αλλά και του αναπτυσσόμενου θρησκευτικού τουρισμού των τελευταίων ετών, καθώς στην Κόνιτσα έζησε ο Άγιος Παΐσιος, κατατάσσοντας το Δήμο μας στους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Με αφορμή την Τελετή Απονομής, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για τα έργα που έχουν ενταχθεί στο Πράσινο Ταμείο (Ανάπλαση Εισόδου Κόνιτσας Α' & Β' φάση, Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, προμήθεια υπόγειων κάδων απορριμμάτων), καθώς και με άλλα στελέχη της αυτοδιοίκησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]