ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΑΣ Γιάννινα WBC-ΠΑΟΚ: Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο Νέο Κλειστό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ



Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το μεσημέρι στις 15:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι γεγονός μετά την αύξηση της χωρητικότητας στο 50%. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά του COVID-19. 

Η πληρότητα του γηπέδου θα είναι στο 50% και δυνατότητα παρουσίας στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή οι νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει έλεγχος και οι εμβολιασμένοι οφείλουν να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το ίδιο και οι νοσήσαντες, όσον αφορά το πιστοποιητικό νόσησης. Επίσης, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία, οφείλουν να έχουν μαζί τους σχετικό έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο, άδεια παραμονής). 

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης ή κάτι από τα ανωτέρω, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.   

Η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνεται από μία θύρα προκειμένου να καταγράφονται τα στοιχεία και να πραγματοποιηθεί σωστά η ταυτοπροσωπία. 

*Όλες οι διαπιστεύσεις ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο, ανεξαρτήτου ιδιότητας, ακυρώνονται, λόγω της χωρητικότητας και των περιοριστικών μέτρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]