ΗΠΕΙΡΟΣ:ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ DRONES ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Υ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON-DO ITF Ε/Ν & Α/Γ στα Ιωάννινα!


 Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών 25-26-27 Φεβρουαρίου 2022 

Κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας ΠΕΑΚΙ 


                                                                                                                   

Πληροφορίες για το πρωτάθλημα


   Μετά από πρόταση προς την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος (ΑΟΤΕ), του γιαννιώτικου αθλητικού συλλόγου Α.Σ.Πρωτέας Ιωαννίνων (Λαμπρίδη 4 τηλ: 6945262661) , η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος ITF (AOTE) αποφάσισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών του 2022, να πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. 

  Οι πρώτοι αθλητές του Πρωταθλήματος θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Πόρετς της Κροατίας τον Μάρτιο του 2022.                                                                      

  Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στόχος του συλλόγου μας είναι να διεξάγονται μεγάλοι αγώνες και στην Περιφέρεια, ώστε από τη μία το άθλημα να γίνεται γνωστό σε περισσότερα νέα παιδιά, αφετέρου να τονώνεται η τοπική οικονομία τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και να δίνεται επίσης η δυνατότητα οι πολυάριθμοι αθλητές μας να γνωρίζουν περισσότερο τη χώρα μας. Στους αγώνες πρόκρισης θα συμμετέχουν περί τους 500 αθλητές, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τους γονείς τους (υπολογίζονται περίπου στους 1500 συνοδούς) και 50 διαιτητές.                                                                                       

    Οι αγώνες πραγματοποιούνται με συνδιοργανωτές το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ηπείρου και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμο Ιωαννιτών, στηρίζοντας οικονομικά αυτή την προσπάθεια. 

   Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-do ITF στα Ιωάννινα θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας (ΠΕΑΚΙ), που πληροί τις προϋποθέσεις μιας τέτοιας μεγάλης διοργάνωσης, από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου από της 10:30πμ έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

  Ένα τριήμερο όπου Αθλητικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών σε αυτό το πρωτάθλημα με τους πρωταθλητές τους. Ένα τριήμερο γεμάτο με έντονο συναγωνισμό αλλά και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.


Το πρόγραμμα των αγώνων θα έχει ως εξής:


Την Παρασκευή 25/2/2022 από της 10:30πμ θα διεξαχθούν τα παρακάτω αγωνίσματα: 

-Τεχνικές ΤΟΥΛ Εφήβων-Νεανίδων 

-Τεχνικές ΤΟΥΛ Ανδρών-Γυναικών 

-Ειδικές Τεχνικές Εφήβων-Νεανίδων. 

-Ειδικές Τεχνικές Ανδρών-Γυναικών 

-Δοκιμές Δύναμης Ανδρών-Γυναικών 

-Αυτοάμυνες» (Self Defense) Εφήβων-Νεανίδων 

-Αυτοάμυνες» (Self Defense) Ανδρών-Γυναικών. 


Το Σάββατο 26/2/2022 από της 09:30πμ θα διεξαχθούν οι κατηγορίες μάχης 

-  Εφήβων-Νεανίδων, ηλικίας 14-15 ετών και 16-17 ετών. 


Την Κυριακή 27/2/2022 από της 09:30πμ θα διεξαχθούν οι κατηγορίες μάχης

-   Ανδρών-Γυναικών. 

Λίγα λόγια για τον Γιαννιώτικο αθλητικό Σύλλογο.                                    

Α. Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με μεγάλες επιτυχίες σε Παγκόσμια-Πανευρωπαϊκά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οδός: Λαμπρίδη  4                                                                                                                      Πόλη: Ιωάννινα                                                                                                           Τηλέφωνο: 2651304874                                                                                                                     Κινητό Τηλ.: 6945262661                                                                              Email: geopapadiotis@yahoo.gr                                                                                                          Website: www.acproteas.gr                                                                                                                      Facebook: A.C. Proteas Ioanninon

Περιγραφή:

Ο Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ" Ιωαννίνων στεγάζεται στην οδό Λαμπρίδη 4.                                             

Ο τοπικός Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ" φημίζεται για τις πολλές διακρίσεις των αθλητών του στο άθλημα του TAEKWON-DΟ ITF σε Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.                                                                                                                 

Ο Α.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι από το 2000 από τους κορυφαίους συλλόγους σε μετάλλια σε Πανελλήνιο επίπεδο καταλαμβάνοντας πολλές φορές την πρώτη θέση. Είναι ο ΄΄σύλλογος των πρωταθλητών" της πόλης μας, με υψηλό επίπεδο προπόνησης σε όλα τα τμήματα, αρχαρίων, προχωρημένων και πρωταθλητισμού. Αρκετοί αθλητές του είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας Ελλάδος TAE KWON-DO I.T.F. (Α.Ο.Τ.Ε.)

                                                                                                   

Προφίλ Δασκάλου

Υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου είναι ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Master 8o DAN I.T.F. και Ομοσπονδιακός προπονητής.                                                             

  Με την εμπειρία του ως προπονητής υψηλού επιπέδου και με την επιστημονική του κατάρτιση είναι αυτός που δίνει μια άλλη άποψη στην εξάσκηση του αθλήματος του TAEKWON-DO.Προφίλ Τέχνης                                                                                                                

Για να το θέσουμε απλά το TAΕKWON DO είναι ένα είδος άοπλης μάχης, σχεδιασμένο για τον σκοπό της αυτοάμυνας. Είναι η επιστημονική χρησιμοποίηση του σώματος στην μέθοδο της αυτοάμυνας. Είναι το σώμα που έχει κερδίσει την έσχατη αξιοποίηση των ικανοτήτων του ύστερα από εντατική και φυσική εξάσκηση.

Είναι μια πολεμική τέχνη χωρίς όμοιο, ούτε σε δύναμη, ούτε σε τεχνική. Παρόλο που είναι μια πολεμική τέχνη, η πειθαρχία, η τεχνική και η πνευματική εξάσκηση που προσφέρει, αποτελούν μπορούμε να πούμε το γουδί στο οποίο πλάθεται ένα ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης, γενναιότητας, ταπεινοφροσύνης και αποφασιστικότητας.

Αυτές οι πνευματικές καταστάσεις είναι που διαχωρίζουν τον πραγματικά ενασκούμενο, από αυτόν που προσπαθεί να εντυπωσιάσει και αρκείται μονάχα στο μαχητικό μέρος του TAΕKWON DO. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το TAΕKWON DO λέγεται τέχνη αυτοάμυνας. Συνεπάγεται ακόμη και ο τρόπος σκέψης και ζωής, ιδιαίτερα στην έμπνευση αυστηρού αυτοελέγχου πνεύματος και πειθαρχίας και ακόμη ηθικού οπλισμού.

Ερμηνεία: TAE σημαίνει πόδι, λάκτισμα, πηδώ για να χτυπήσω ή να σπάσω με το πόδι, KWON συμβολίζει την γροθιά-χτυπώ ή καταστρέφω με το χέρι ή την γροθιά, DO σημαίνει τέχνη ή τρόπος, σωστός τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιώ τα παραπάνω. Συνολικά δηλαδή TAΕKWON DO σημαίνει την τεχνική εξάσκηση και τις τεχνικές άοπλης μάχης, τόσο για την αυτοάμυνα, όσο και για την υγεία. Οι τεχνικές αυτές περιλαμβάνουν την έντεχνη εφαρμογή γροθιών, μπλοκ και χτυπημάτων με το πόδι, για την γρήγορη καταστροφή του κινούμενου αντιπάλου ή αντιπάλων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]