Ιωάννινα:Νέοι σκουπιδότοποι από Πέραμα προς Ελεούσα....Σε απόγνωση ιδιοκτήτες κτημάτων

 


Στις 25 Σεπτεμβρίου  2021  το epirus-tv-news.gr έπειτα από καταγγελίες που    είχε δεχθεί  για   έναν απέραντο σκουπιδότοπο    που υπήρχε στον παράλληλο δρόμο του αεροδρομίου από Πέραμα μέχρι Ελεούσα  είχε βρεθεί στην περιοχή και είχε καταγράψει αποκαρδιωτικές εικόνες .

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα πατώντας πάνω στον τίτλο που ακολουθεί.


Ιωάννινα:Αναγνώστες Καταγγέλουν "Για Αυτόν Τον Απέραντο Σκουπιδότοπο ....Δεν Νοιάστηκε Κανείς"[Φωτό]

εικόνα 25/9/2021

Πριν από λίγες μέρες και έπειτα από νέα τηλεφωνήματα  μεταβήκαμε  για μία ακόμα φορά στην πολύπαθη αυτή περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουμε   από κοντά τα όσα μας κατήγγειλαν  πολίτες που έχουν κτήματα   εκεί .

Η εικόνα που αντικρύσαμε ήταν σαφώς βελτιωμένη αφού ο Δήμος έδειξε αντανακλαστικά ,έστειλε απορριμματοφόρο και απομάκρυνε μεγάλο όγκο σκουπιδιών.

εικόνα  5 Φεβρουαρίου 2022

Δυστυχώς όμως πολίτες που διαμένουν σε νοικιασμένες παράγκες εξακολουθούν να αδιαφορούν για το περιβάλλον  δημιουργώντας νέες εστίες μόλυνσης ..

'Ετσι παρά την προσπάθεια του Δήμου όσοι έχουν κτήματα   κοντά στον καταυλισμό βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι με ανεξέλεγκτη συσσώρευση σκουπιδιών.

Οι εικόνες   που ακολουθούν δικαιολογούν την αγανάκτησή τους ...


εικόνες  5 Φεβρουαρίου 2022




"Ήρθε ο Δήμος και μάζεψε αρκετά σκουπίδια αλλά κοιτάξτε  πάλι  τα ίδια έχουμε .Δεν νοιάζονται για κανέναν πετάνε κάθε μέρα νέα σκουπίδια  και εμείς είμαστε  αναγκασμένοι  να  υπομένουμε αυτή την κατάσταση .Μέχρι πότε ;Έχουμε αγανακτήσει ,δεν αντέχουμε άλλο ."είπαν   ιδιοκτήτες κτημάτων στο epirus-tv-news.gr.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούργιο και οι αρμόδιοι το γνωρίζουν πολύ καλά .
Όσοι διαμένουν στον  καταυλισμό που υπάρχει εκεί προφανώς έχουν τις δικές τους συνήθειες ,τον δικό τους τρόπο ζωής και δεν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα που δημιουργούν στους υπόλοιπους .Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ...
Ίσως όμως ο Δήμος αν φρόντιζε για μία πιο συχνή αποκομιδή απορριμμάτων από την περιοχή να βελτίωνε έστω και λίγο την καθημερινότητα όσων δεν φταίνε  για αυτές   τις εστίες μόλυνσης αλλά είναι εκείνοι που είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν την ανευθυνότητα κάποιων άλλων....














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]