ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ιωάννινα:Διακοπή νερού λόγω βλάβης μέχρι τις 12.00 Αναλυτικά οι περιοχές

 Λόγω απρόβλεπης βλάβης που προέκυψε τώρα στο δίκτυο του ΣΥΔΛΙ θα γίνει διακοπή υδροδότησης από ώρα 9.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. στις απευθείας παροχές από τον ΣΥΔΛΙ στην Ολυμπιάδα και στις συνδέσεις ιδιωτών, επιχειρήσεις και πτηνοτροφεία από τους κεντρικούς αγωγούς του ΣΥΔΛΙ στις περιοχές Λαψίστα, Ανατολή πίσω από το Πανηπειρωτικό, Κατσικά-Κουτσελιού και προς Χαροκόπι και Πεδινή προς Αμπελιά.

Επίσης ενδέχεται να εμφανιστεί μείωση πίεσης ή και διακοπή υδροδότησης στις: Τ.Κ. Άνω και Κάτω Λαψίστα, Ροδοτόπι, Μ. Γαρδίκι, Ζωοδόχος τμήμα Δήμου Ζίτσας, Τ.Κ. Προφήτης Ηλίας, Ολυμπιάδα, Σταυράκι τμήμα, Μάρμαρα, Νεοχωρόπουλο τμήμα, Δ.Κ. Πεδινής τμήμα και Αγία Μαρίνα Πεδινής Δήμου Ιωαννιτών.

Ήδη τα συνεργεία του ΣΥΔΛΙ εργάζονται για την αποκατάσταση.

Η λειτουργία θα πραγματοποιηθεί άμεσα μετά το πέρας των εργασιών της βλάβης, η υδροδότηση των κατοίκων σταδιακά μέχρι να γεμίσουνε οι δεξαμενές σε χρόνο που κατά περίπτωση μπορεί να υπερβαίνει αρκετές ώρες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι για περιορισμό της κατανάλωσης πριν και μετά την διακοπή μέχρι να ισορροπήσει το σύστημα ύδρευσης στο σύνολο των περιοχών που αναφέρονται.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]