Λύκοι άρπαξαν κυνηγόσκυλα μέσα από περιφραγμένη αυλή σπιτιού



Σε κανονικό σφαγείο κυνηγόσκυλων από λύκους, έχει πλέον μετατραπεί και ο νομός Δράμας. ΝΕΟ, ΔΙΠΛΟ κρούσμα θανατηφόρας επίθεσης λύκων σε κυνηγόσκυλα σημειώθηκε το Σάββατο 25/12/21 όχι σε βουνό ή σε δάσος κατά την διάρκεια κυνηγίου αλλά ΜΕΣΑ στο χωριό Κάτω Βροντού Δράμας, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΗ ΑΥΛΗ ΣΠΙΤΙΟΥ !!! Αυτή την φορά το “λαχείο” ξαναέπεσε για ΤΡΙΤΗ φορά στον συνάδερφο Κύρο Καρυπίδη να θρηνήσει ακόμα ΔΥΟ αγαπημένους του τετράποδους συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, θύματα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο εύκολο γεύμα που αντιπροσωπεύει το σκυλίσιο κρέας !!!


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Τσακουμή 12 μηνών, Γκέκας και τον Αράπη 2 χρονών επίσης Γκέκας τα οποία είχε ο Κύρος μέσα στην αυλή του σπιτιού του.

Ο Κύρος περίλυπος και σοκαρισμένος σχολιάζει : “ Το σπίτι μου είναι προς το τέλος του χωριού, μετά είναι το βουνό, ωστόσο υπάρχει έντονος φωτισμός κατά την διάρκεια της νύχτας, αλλά αυτό το πράγμα δεν έχει ξανά γίνει ποτέ στα χρονικά !!! Δεν ακούστηκε το παραμικρό, ούτε γαύγισμα, ούτε γρύλισμα, ούτε κλάμα. Το πρωί που ξύπνησα και βγήκα να τα ταίσω και να τα αφήσω έξω να τρέξουν, είδα ότι έλειπαν, έπειτα παρατήρησα το αίμα στο χιόνι και τα ίχνη των λύκων. Δεν βγαίνουμε στο βουνό για κυνήγι επειδή έχει λύκους και αυτοί έρχονται μέσα στα σπίτια μας και τρώνε τα σκυλάκια μας….”

Ο Κύρος συνεχίζει : “ Ο Τσακουμής και ο Αράπης δεν είναι τα πρώτα σκυλιά που χάνω από λύκους !!! Πριν 4 χρόνια, στις 15/11/17 στην τοποθεσία Μικρόπολη οι λύκοι μου έφαγαν την Λούση, 1.5 ετών ράτσας Ελληνικού Ιχνηλάτη, ενώ πριν μερικούς μήνες Σάββατο στις 13/11/21, στην τοποθεσία Άι Γιώργης λύκοι μου έφαγαν τον Γκουφάκο μου, 4 χρονών, Γκέκας. Από τότε δεν ξαναπατήσαμε σε αυτά τα μέρη και επίσης αποφεύγαμε και άλλες περιοχές όπου ακούγαμε για επιθέσεις σε σκυλιά συναδέρφων. Αυτές τις μέρες εξαιτίας της χιονόπτωσης μείναμε σπίτι αλλά να που και πάλι στο ίδιο έργο θεατές !!! Δεν πάμε εμείς στο βουνό και έρχονται οι λύκοι σε εμάς, μέσα στα σπίτια μας και τρώνε τα σκυλιά μας !!! Πλέον δεν ξέρουμε που να πάμε να κυνηγήσουμε ή να λύσουμε τα σκυλιά μας να τρέξουν με ασφάλεια, δεν ξέρουμε πως και από που να φυλαχτούμε γιατί παντού υπάρχουν λύκοι που τρώνε σκυλιά !!! ”



Έπειτα από το επεισόδιο με την “Ελισάβετ”, την λύκαινα που καρφώθηκε σε κάγκελα αυλής στον Καστανά Θεσσαλονίκης και που η Μ.Κ.Ο Αρκτούρος παρουσίασε στον κόσμο ως δήθεν προσπάθεια της λύκαινας να βρει καταφύγιο εντός της αυλής για να σωθεί από τα σκυλιά, έπειτα από την φονική επίθεση λύκου σε κουτάβι κυνηγόσκυλο ΜΕΣΑ στην αυλή σπιτιού στο χωριό Ριζανά του Κιλκίς, έπειτα από την παρουσία λύκων ΜΕΣΑ στο χωριό Μουριές του Κιλκίς, έπειτα από την διπλή φονική επίθεση λύκου σε σκυλιά στην Λευκόβρυση Κοζάνης, έπειτα από την φονική επίθεση λύκου σε κυνηγόσκυλο ΜΕΣΑ στην αυλή σπιτιού στο χωριό Τριπόταμος Ημαθίας, μετά την παρουσία λύκων ΜΕΣΑ στην πόλη της Φλώρινας, της Καστοριάς, της Δράμας, των Σερρών, μέσα στην Αρνισσα της Πέλλας, μέσα στο χωριό ‘Αγρα- Πέλλας, του Ωραιοκάστρου, της Μεσημβρίας, στα χωριά του Ζαγορίου, στην Καλαμιά Κοζάνης όπου πρόσφατα κάποιοι από τους κατοίκους του χωριού κλειδώθηκαν στο καφενείο όταν μια αγέλη με έξι λύκους αποφάσισε να… κάνει μια βόλτα στην κεντρική πλατεία, μετά την παρουσία λύκων ΜΕΣΑ στην πόλη του Διδυμότειχου, της Ξάνθης, των χωριών Ξηροχωρίου και Παλιού Αγιονερίου Θεσσαλονίκης, μετά τον εγκλωβισμό λύκου σε χώρο εξωτερικών εργασιών κατοικίας στην Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, μετά την παρουσία λύκων ΜΕΣΑ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, του Κρυονερίου Αττικής. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τα αμέτρητα τροχαία εντός και πέριξ κατοικημένων περιοχών και τέλος μετά τα αμέτρητα φαγωμένα κυνηγόσκυλα σχεδόν σε όλη την επικράτεια, μένουν ελάχιστες πλέον αμφιβολίες για τον λόγο που οι “σπάνιοι” επισκέπτονται κατοικημένες περιοχές !!!


του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]