Κεντρικά Τζουμέρκα:"Έφυγε" από τη ζωή ο Μαρίνος Γαρνέλης

 


Ο Μαρίνος Γαρνέλης, τέως Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, "έφυγε" πριν λίγη ώρα νικημένος από την επάρατη νόσο...

Ο στρατηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων για περισσότερα από 6 χρόνια, δεν είναι πια κοντά μας. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό.


Υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής της ζωής, με δυναμική συνεισφορά στην κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από το επάγγελμά του αλλά και ως Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, όπου υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια στις αρχές του. 


Γέννημα θρέμμα της λεβεντογέννας Κρήτης, ο Μαρίνος βρέθηκε στην Τζουμέρκα ως αστυνομικός Διοικητής του Α.Τ. Βουργαρελίου όπου και έγινε γνωστός καθώς μείωσε σημαντικά τα ποσοστά εγκληματικότητας της περιοχής. Στη συνέχεια υπηρέτησε ως Αστυνομικός Επιθεωρητής Ηπείρου, θέση κατά την οποία σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη κατά των λαθρεμπόρων ναρκωτικών.


Αν και δεν ήταν από την Ήπειρο η αγάπη του για τα Κεντρικά Τζουμέρκα τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Συμμετείχε και κέρδισε στις δημοτικές εκλογές του 2010, αλλά στην πορεία και ύστερα από προσφυγές, ακυρώθηκε η παράταξή του. Στις δημοτικές εκλογές του 2014, επανεκλέχθηκε Δήμαρχος του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.


Ο θάνατός του αφήνει τα Κεντρικά Τζουμέρκα φτωχότερα!


Η κηδεία του κατόπιν επιθυμίας του θα γίνει στην πατρίδα του την Κρήτη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]