Επιστολή στον Πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη από 600 Επιλαχόντες ΟΠΠΙ για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

 


600  επιλαχόντες για τη στελέχωση της Πανεπιστημιακή Αστυνομίας απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη .

Σε αυτή υπενθυμίζουν τη δέσμευση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης για επιστροφή της  νομιμότητας στα πανεπιστήμια της χώρας και θέτουν το ερώτημα "τί μέλλει γενέσθαι με αυτούς "

Αναλυτικά   στην επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα: 


Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την δική σας προσωπική αλλά

και κυβερνητική δέσμευση για την επιστροφή της νομιμότητας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Η αρχή έγινε και από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου τετρακόσια  άτομα (400) θα εκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα στελεχώσουν την ομάδα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Εμείς αποτελούμε τα υπόλοιπα εξακόσια (600) άτομα της εν λόγω προκήρυξης τα οποία έχουμε μείνει στον πάγο με την ταμπέλα των επιλαχόντων. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ των 1033 θέσεων ανήκουμε στην κατηγορία των ειδικών φρουρών έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του σώματος στα πανεπιστήμια ή σε οποιαδήποτε άλλη νευραλγική θέση απαιτείται. Θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εάν βρισκόμαστε στο πλάνο αξιοποίησης βάσει κάποιου χρονοδιάγραμματος ώστε εμείς και οι οικογένειές μας να γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι. 


Μετα τιμής 

Επιλαχοντες Ο. Π. Π. Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]