Τη χάσαμε την πόλη πατριώτες... Από τον covid χάσαμε μία πόλη σαν τη Λιβαδειά [video]

 


Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Σε μια περίοδο που ακούγονται πολλά από πολλούς ειδικούς αλλά και άσχετους με το θέμα της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη μας και κατ' επέκτασιν και την πατρίδα μας και επειδή πλέον τα νούμερα δεν μας αγγίζουν και τα ακούμε χωρίς να μας προβληματίζουν μη αναλογιζόμενοι το πραγματικό τους μέγεθος και την επίδραση στον πληθυσμό της έτσι κι αλλιώς βαλόμενης από δημογραφικό πρόβλημα χώρας μας η ομάδα Up Stories επιχειρεί να δείξει σε ολους το τρομακτικό πλήγμα που έχουμε δεχθεί μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο.


Ως παράδειγμα για το μέγεθος της απώλειας ανθρωπίνων ζωών επιλέξαμε την πανέμορφη πόλη της Λειβαδιάς. Προκαταβολικά θα ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους κατοίκους της πόλης αλλά βάσει τελευταίας απογραφής του 2011 η πανέμορφη αυτή πόλη έχει πληθυσμό περίπου 22.000 έως 25.000 πολιτών. Τόσους όσους δηλαδή περίπου έχουμε θρηνήσει μέχρι σήμερα από τον κορονοϊο. 


Για την ακρίβεια οι νεκροί μέχρι στιγμής κυμαίνονται κοντά στους 20.000 νεκρούς αλλά όπως όλοι καταλαβαίνουν το νούμερο των 25.000 νεκρών από την πανδημία δεν θα αργήσει να έρθει βάσει προβλέψεων. 


Αυτό το βίντεο ας αποτελέσει αφορμή για σκέψη και προβληματισμό από όλους μας ειδικούς και μη.

[ευχαριστούμε τους Up Stories]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]