Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστρίτσας τίμησε τον πατέρα Χρήστο Κοντό

 


Τιμητική βράβευση για την πολυετή κι αδιάκοπη προσφορά που αφορά το ποιμαντορικό, αλλά και κοινωνικό έργο προσέφερε το πρωί της Κυριακής 19/12/2021 ο Πολιτιστικός σύλλογος Καστρίτσας στον εφημέριο του ιερού ναού  αγίου Γεωργίου Καστρίτσας αιδεσιμότατο πατέρα Χρήστο Κοντό.

Ο πατέρας Χρήστος ο οποίος διακονεί 26 συναπτά έτη ως ακούραστος ιερουργός, αλλά και ως φίλος κάθε κατοίκου της Καστρίτσας, συνέβαλε με προσωπική εργασία σημαντικά ώστε να ανεγερθεί ο νεόδμητος ιερός ναός αγίου Γεωργίου του χωριού, καθώς παράλληλα να ανακατασκευαστούν πλήρως και όλα τα λοιπά παρεκκλήσια της ενορίας.


Συνάμα δεν ήταν λίγες οι φορές που το ξεχωριστό κύρος και η σπάνια ευλαβής προσωπικότητα του δώσανε λύσεις σε διάφορα προβλήματα και θέματα που απασχολούσαν κατά καιρούς την ενορία και τα μέλη αυτής.


Για το λόγο αυτό ο Πολιτιστικός σύλλογος Καστρίτσας μετά από πολλές αναβολές λόγω των μέτρων καραντίνας του covid-19 και συγκεκριμένα μέσω του νεοανακυρηχθέντα προέδρου του κου. Σωτήρη Ζαρογιάννη τίμησε παραδίδοντας την αναμνηστική ευχαριστήρια πλακέτα τον πρεσβύτερο της ενορίας.

Ο πατέρας Χρήστος συγκινημένος στον ταπεινό λόγο του ανακοίνωσε ότι δεν έκανε τίποτε σημαντικό που να χαίρει της βραβεύσεως και παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε και τον στήριξαν τόσα χρόνια στο ιερό του αυτό καθήκον.

Τέλος χαιρετισμό για την βράβευση του πατρός Χρήστο Κοντού απεύθυνε και η Αντιπεριφερειάρχης υγείας και πρόνοιας κα. Αγνή Νάκου, η οποία κατάγεται και από το χωριό της Καστρίτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]