Διάψευση καταγγελίας για το χριστουγεννιάτικο χωριό στα Ιωάννινα


 Στις 23 Δεκεμβρίου στις 2.58 μ.μ εστάλη  στα ΜΜΕ καταγγελία από την Χειρονομία Αντιεξουσιαστική Κίνηση που αφορούσε στις εργασιακές συνθήκες στο Χριστουγεννιάτικο χωριό Ιωαννίνων .

Εκ μέρους των υπευθύνων της   επιχείρησης   για την οποία γίνονταν λόγος   στο κείμενο της Χειρονομίας Αντιεξουσιαστικής Κίνησης η καταγγελία  διαψεύδεται και χαρακτηρίζεται   ως συκοφαντική και ανυπόστατη και διευκρινίζεται πως οι αναφορές που γίνονται στο επίμαχο κείμενο,εμφανίζοντάς τους  ως ιδιοκτήτες της επιχείρησης δεν είναι αληθινές.

Παραθέτουμε αυτούσιο το e mail που εστάλη στο epirus-tv-news :

Στις 23/12 δημοσιεύσατε σε διάφορα site Ιωαννίνων μεταξύ των οποίων και το Ήπειρος TV NEWS μία καταγγελία για πλημμεληματικές και κακουργηματικές πράξεις εκ μέρους της επιχείρησής μου Φρόντζου Πολιτεία σε βάρος εργαζομένων.

Η επιχείρησή μου Φρόντζου Πολιτεία δεν έχει καμία σχέση με το Χριστουγεννιάτικο χωριό πού ανήκει σε άλλον επιχειρηματία και το δημοσίευμα σας συκοφαντεί κατάφωρα την επιχείρησή μου στην οποία εργάζονται 60 άνθρωποι με πλήρη ασφάλιση και υποδειγματικές συνθήκες εργασίας.

Απαιτούμε άμεσα να κατέβει και να αποσυρθεί η συγκεκριμένη καταγγελία που αφορά την επιχείρησή μας και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας

Για την λόφος ΑΕ 

Φρόντζου Πολιτεία 

Βασίλης Βόβολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]