ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ένα καλάθι με χριστουγεννιάτικα με ξεχωριστά "καλούδια" από την ελληνική περιφέρεια, προσέφερε ο ΥπΑΑΤ στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 Ένα καλάθι με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης από οκτώ περιφέρειες της Ελλάδας προσέφερε εν όψει των εορτών ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία επισκέφτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου προκειμένου να την ενημερώσει για το νέο Στρατηγικό Σχέδιο της νέας Κ.Α.Π ( Κοινή Αγροτική Πολιτική ), αλλά και για τις προτεραιότητες της εθνικής στρατηγικής που υλοποιεί το ΥπΑΑΤ για την αγροτική οικονομία. 


 


Η πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτήρισε ευλογημένο τόπο την Ελλάδα, ενώ αναφερόμενη στα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που παράγονται στη χώρα μας, υπογράμμισε τη σημασία του αγροτικού τομέα για την ανάπτυξη της χώρας. Τόνισε, επίσης, τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στην εφαρμογή νέων, καινοτόμων πρακτικών της «πράσινης» γεωργίας, που αποτελούν πρόκληση και σημαντική ευκαιρία για τους Έλληνες αγρότες και για την πατρίδα μας συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]