ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών ευχαριστεί για τη μεγάλη συγκέντρωση ελαιόλαδου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 


Η Ένωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών  ευχαριστεί τους Συλλόγους Γονέων και κάθε γονέα ξεχωριστά, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας,  συνέβαλλαν στη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Είναι κι αυτή μια ακόμη πρωτοβουλία αλληλεγγύης που αποσκοπεί στην άμεση ανακούφιση οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης μας.

Οι συσκευασίες ελαιολάδου παραδόθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Ένωσης  Τάσο Τόκα,  στον  Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ κ. Πάνου Δημήτριο,  το μέλος της Επιτροπής της Διοίκησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Σκούρτη Δημήτριο και τη Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας του ΟΚΠΑΠΑ κα Τζιοβάρα Σοφία.

Ως Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, ξεκαθαρίζουμε ότι η έκφραση αλληλεγγύης έχει μικρή αξία αν δεν συνοδεύεται από τον καθημερινό αγώνα όλων μας για την εξάλειψη των κοινωνικοπολιτικών  αιτιών που γενούν τη φτώχεια, ώστε  κανένας άνθρωπος, καμιά οικογένεια να μην φτάνει στο σημείο να στερείται καθημερινά βασικά αγαθά. Τα παιδιά μας και συνολικά ο λαός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μάθουν να ζουν με ψίχουλα, αλλά να διεκδικούν όλα όσα τους αντιστοιχούν στη σημερινή εποχή που η  πρόοδος της επιστήμης και  η παραγωγικότητα της εργασίας μπορούν να διασφαλίσουν την ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένος και Δημιουργικός ο νέος χρόνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]