Αετομηλίτσα Κόνιτσας:Στο έλεος του χιονιά οι κάτοικοι ...Δρόμοι κλειστοί και χωρίς ρεύμα ..... και κανείς δεν νοιάζεται !

Παραδομένοι στο έλεος του χιονιά  είναι  οι κάτοικοι του χωριού Αετομηλίτσα Κόνιτσας ,στις νότιες πλαγιές του Γράμμου .

Πρόκειται   για το βορειότερο χωριό του νομού  Ιωαννίνων στα Ελληνοαλβανικά Σύνορα ,το πιο ορεινό χωριό της Ελλάδας  και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.430 μέτρων.

Ο χειμώνας   βαρύς και δύσκολος για τους λιγοστούς κατοίκους  οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την αδιαφορία των τοπικών αρχόντων αφού όπως καταγγέλλουν στο epirus-tv-news ζήτησαν τη βοήθεια του Δημάρχου  και του Δημοτικού Συμβουλίου για να καθαριστούν  οι δρόμοι   ώστε να μπορούν να μετακινούνται για τις ανάγκες τους και η απάντηση που πήραν   είναι να πηγαίνουν μέχρι εκεί που υπάρχει πρόσβαση και  μετά να συνεχίζουν με τα πόδια !

Έχουν φτάσει σε απόγνωση αλλά ποιός νοιάζεται ;Οι περιουσίες τους σε κίνδυνο και η τοπική αυτοδιοίκηση ΑΠΟΥΣΑ!

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους κλειστούς δρόμους   όπως κατήγγειλαν στο epirus-tv-news εδώ και δύο μέρες  έχουν μείνει και χωρίς ρεύμα !

Αυτοί οι   λιγοστοί  κάτοικοι που   κρατούν ζωντανό το  ακριτικό αυτό  χωριό το χειμώνα αξίζουν το σεβασμό και δικαιούνται να έχουν τα αυτονόητα ...Δρόμους ανοιχτούς και ρεύμα στα νοικοκυριά τους ...Και να σκεφτεί κανείς ότι ο χειμώνας είναι ακόμη στην αρχή ...Πώς θα τα καταφέρουν   τους επόμενους μήνες όταν αυτοί που πρέπει να νοιαστούν και να μεριμνήσουν για τα αυτονόητα τους γυρίζουν την πλάτη ;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]