Δήμος Ζηρού-- 'Εκτακτη ανακοίνωση:Ζημιές σε σπίτια ,επιχειρήσεις ,κτηνοτροφικές μονάδες καθιζήσεις και κατολισθήσεις

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ
Λόγω της μεγάλης αύξησης της στάθμης του Λούρου ποταμού απαιτείται μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται κατά το μήκος του.

Επί ποδός το σύνολο των μηχανημάτων έργων του Δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία.



Οι μεγάλες βροχοπτώσεις είχαν ως συνέπεια τη μεγάλη αύξηση της στάθμης του Λούρου ποταμού και την υπερχείλισή του σε ορισμένα σημεία. Για τον λόγο αυτό εφίσταται η ιδιαίτερη προσοχή όλων των πολιτών που διαμένουν οι μετακινούνται κατά μήκος του Λούρου ποταμού. Στο μεταξύ το σύνολο των μηχανημάτων έργου του Δήμου Ζηρού, επιχειρούν διαρκώς από τις πρώτες πρωινές ώρες για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ελλάδας. Οπως αναφέρεται σε σχετική έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Ζημιές έχουν προκληθεί σε κτηνοτροφικές μονάδες, επιχειρήσεις και οικείες, ενώ προβλήματα καθιζήσεων και κατολισθήσεων έχουν δημιουργηθεί σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου και κυρίως στις Κοινότητες Παπαδατών, Μελιανών, Πολυσταφύλου, τον Οικισμό Γαλήνη (Γαλατάς), καθώς και στο Θεσπρωτικό, όπου το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών έχει ήδη αποκατασταθεί.



Κοντά στους εργαζόμενους των μηχανημάτων του Δήμου βρίσκονται διαρκώς τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ζηρού.  

Ο μηχανισμός του Δήμου θα συνεχίζει να βρίσκεται επί ποδός μέχρι την εξασθένηση των έντονων καιρικών φαινομένων και την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]