Εντόπισαν 320.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο διοικητή Τμήματος Ασφαλείας που εμπλέκεται στο κύκλωμα ελληνοποίησεων

 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «L&O», το ποσό των 320 χιλιάδων ευρώ σε χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα στο γραφείο του στο Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής, που υπηρετούσε ως διοικητής, φέρεται να έχουν εντοπίσει στελέχη της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης των παράνομων ελληνοποιήσεων


Το ποσό των 320 χιλιάδων ευρώ σε χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα στο γραφείο του στο Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής, που υπηρετούσε ως διοικητής, φέρεται να έχουν εντοπίσει στελέχη της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης των παράνομων Ελληνοποιήσεων.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «L&O», όταν οι άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων έφτασαν στο γραφείο του, τον ρώτησαν αν έχει χρηματοκιβώτιο στο χώρο, έχοντας προφανώς σχετική πληροφορία.



Μετά τον αρχικό δισταγμό του, ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας τους υπέδειξε που βρίσκεται, αλλά τους είπε πως «δεν γνωρίζει τον κωδικό». Τότε στελέχη του εσωτερικών υποθέσεων, έφεραν… τροχό και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο εντοπίζοντας στο εσωτερικό του το ποσό των 320.000 ευρώ.


Ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας σε ερώτηση για το που τα βρήκε αυτά τα χρήματα φέρεται να απάντησε «είναι του θείου μου και τα κρατάω εδώ για ασφάλεια». Ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνελήφθη, ενώ αρκετοί είναι οι συνάδελφοί του που έχουν προσαχθεί. Στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκονται, επίορκοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε τμήματα ασφαλείας και γραφεία διαβατηρίων Αστυνομικών Τμημάτων της Αττικής.


Τα μέλη του κυκλώματος, με τη βοήθεια των επίορκων αστυνομικών, κατηγορούνται ότι χορηγούσαν, έναντι αμοιβής, έγγραφα σε αλλοδαπούς (με πλαστά δικαιολογητικά, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσουν οι αλλοδαποί να πάρουν άδεια παραμονής ή ελληνική υπηκοότητα.


Νωρίς το πρωί της Τετάρτης (1/12) μετέβη στην διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ο υπουργός προστασίας του πολίτη, κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

πηγή lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]