ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σασμός:Δείτε που γίνονται τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς στην Αττική Up'o ψηλά![βίντεο]


"Όταν έχεις πετάξει πόντο πόντο σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις έστω και μέσα από μικρές λεπτομέρειες ότι η αγαπημένη σειρά που κυριολεκτικά σαρώνει σε τηλεθέαση Σασμός που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA σχεδόν κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική. "αναφέρουν οι Up Stories στο κανάλι τους στο You Tube.


Όταν πέρσι το καλοκαίρι είχαν προβάλλει το βίντεο  από την Ανάβυσσο με τίτλο "Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου. Ο Μπάλος της Αττικής Up'ο ψηλά" ( Δείτε το βίντεο εδώ https://youtu.be/y8-TtPTPxi0 ) δεν μπορούσαν  να φανταστούν ότι είχαν πέσει τόσο μέσα στον παραλληλισμό της ευρύτερης περιοχής της Λαυρεωτικής με την Κρήτη.


Πιο συγκεκριμένα μέσα από το βίντεο  οι Up Stories  παρουσιάζουν  ορισμένα από τα σημεία που έχουν εντοπίσει να πραγματοποιούνται γυρίσματα του Σασμού.


Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο ειναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλανα απο την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.


Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς.

ευχαριστούμε τους Up Stories για τη διάθεση του υλικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]