Το pregame του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα WBC



Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας Γυναικών για τα Προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023, η αγωνιστική δράση επανέρχεται στα παρκέ της Α1 Γυναικών, με τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC να αντιμετωπίζει αύριο στις 15:00 στο ΠΑΟΚ Sports Arena το «Δικέφαλο του Βορρά» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ο Νίκος Δουβίτσας, μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας, τόνισε σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι: «Είχαμε τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, όμως πιστεύω ότι όλη αυτή την περίοδο της διακοπής δουλέψαμε αρκετά καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μία γεμάτη ομάδα, τόσο στις ψηλές όσο και στις περιφερειακές παίκτριες. Έχει κάνει και μία αλλαγή στο ρόστερ προσθέτοντας μία παίκτρια που είναι έμπειρη και θα τον βοηθήσει πολύ, την Quinones». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, την Kourtni Perry, σκιαγραφώντας το προφίλ της: «Η Perry είναι ένα καθαρό 5αρι που θα μας δώσει μεγάλη δύναμη μέσα στο καλάθι. Θα μας βοηθήσει στον τομέα των ριμπάουντ αλλά και στο post παιχνίδι. Προέρχεται από μία καλή περσινή σεζόν στη Σουηδία όμως φέτος στη Γερμανία δεν κατάφερε να δείξει κάποια πράγματα». Καταλήγοντας, μίλησε και για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC στο αυριανό αγώνα: «Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πιο πιεστικοί στην άμυνα, γιατί το πρόβλημά μας στους προηγούμενους αγώνες ήταν αμυντικό και πάνω σε αυτό δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να γίνουμε πιο πιεστικοί και σε όλο το γήπεδο αλλά και στη set άμυνα. Αυτό που πιστεύω ότι θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα είναι η άμυνα, τα αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη. Όποια από τις δύο ομάδες κάνει τα λιγότερα λάθη και ελέγξει τα ριμπάουντ θα είναι η νικήτρια». 

Δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας έκανε και η νέα center του ΠΑΣ Γιάννινα WBC, Kourtni Perry, η οποία αρχικά παρουσιάστηκε στον κόσμο της ομάδας: «Γεια σας, είμαι η Kourtni Perry, είμαι από το Κολόμπους του Οχάιο, ζω στη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, είμαι 28 ετών και αυτή είναι η 7η επαγγελματική σεζόν μακριά από την πατρίδα μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι στα Ιωάννινα. Αγαπώ ήδη την ομάδα, τον προπονητή, αγαπώ τα βουνά!» Στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα WBC: «Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου με την ομάδα. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε 100% προετοιμασμένοι. Έχουμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε έτοιμοι. Η μετάβαση από τη Γερμανία στην Ελλάδα ήταν πολύ γρήγορη. Οι συμπαίκτριές μου κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ και στην τακτική της ομάδας και στα plays. Είναι πραγματικά εξαιρετικές συμπαίκτριες. Είμαι ενθουσιασμένη για το παιχνίδι και ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε τη νίκη!»  

Παρακολουθήστε στον παρακάτω σύνδεσμο το pregame του αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα WBC με τις δηλώσεις του προπονητή, Νίκου Δουβίτσα, και της Αμερικανίδας center, Kourtni Perry.

https://www.youtube.com/watch?v=8F0wXlfvbgE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]