«Ισχυρό Επιμελητήριο» O Δημήτρης Δημητρίου για μια ακόμα φορά, αποφάσισε και έδρασε κατά παράβαση του επιμελητηριακού θεσμού....

 


Η παράταξη «Ισχυρό Επιμελητήριο» καταγγέλλει την στάση και κυρίως τις ενέργειες του προέδρου του Επιμελητηρίου, κ. Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος για μια ακόμη φορά, αποφάσισε και έδρασε κατά παράβαση του επιμελητηριακού θεσμού. 

Ειδικότερα, ο κ. Δημητρίου συμμετείχε σε εκδηλώσεις, χωρίς απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου, και εκ των υστέρων, αποφάσισε να φέρει προς έγκριση στην Επιτροπή, τα θέματα συμμετοχής του σε αυτές. 

Υπενθυμίζουμε προς τον κ. Δημητρίου, και παράλληλα ενημερώνουμε και τα μέλη του Επιμελητηρίου, πως για να συμμετάσχει ο πρόεδρος σε οποιαδήποτε εκδήλωση απαιτείται η απόφαση της Επιτροπής, ενώ κάθε άλλη ενέργειά του, δεν καλύπτεται από τον επιμελητηριακό νόμο 4497/2017 και συγκεκριμένα το άρθρο 70 παρ. 3α, που αναφέρει «τα περί επειγόντως», με δεδομένο ότι τα θέματα ήταν γνωστά και θα έπρεπε να συγκληθεί Δ.Ε. για την έγκρισή τους, έστω και για περιφοράς. 

Ωστόσο ο κ. Δημητρίου, αποφάσισε και πάλι, να κινηθεί όπως ο ίδιος ήθελε, παραβιάζοντας τα καθήκοντά του και σε κάθε περίπτωση υποβαθμίζοντας τον ρόλο της Διοικητικής Επιτροπής, αλλά και τον ίδιο τον επιμελητηριακό θεσμό. 

Ως «Ισχυρό Επιμελητήριο», θεωρούμε αδιανόητο ο πρόεδρος του θεσμού, να προσβάλλει με αποφάσεις του και ενέργειες το ίδιο το Επιμελητήριο και ακόμη περισσότερο τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και του νομού Ιωαννίνων. 

Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους η παράταξή μας δεν ενέκρινε στην Δ.Ε., τα συγκεκριμένα θέματα, που αφορούσαν την συμμετοχή του προέδρου, σε διάφορες εκδηλώσεις και καλεί τον κ. Δημητρίου, την επόμενη φορά να αποφασίσει με βάση τους επιμελητηριακούς νόμους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]