Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Γ. Τράγκας: Οι κάτοικοι της Άρτας γελάνε ακούγοντας την «ανάπτυξη» Μητσοτάκη στα δελτία ειδήσεων


 Πολλοί έχουν κόκκινα δάνεια αλλά δεν κλείνουν τα μαγαζιά τους γιατί θα πληρώσουν περισσότερα βάζοντας λουκέτο…


Άρτα, Παρασκευή επόμενος σταθμός μου σε αυτή την περιοδεία στην δυτική Ελλάδα, το οικονομικό κραχ είναι και εδώ όπως και στις προηγούμενες πόλεις και περιοχές που πήγα. Οι νέοι άνθρωποι έχουν φύγει και όσοι απέμειναν προγραμματίζουν την μετανάστευσή τους. Ο τζίρος στα καταστήματα έχει πέσει στο 10% συγκριτικά με εκείνον προ της πανδημίας, πολλοί θέλουν να κλείσουν, να βάλουν λουκέτο αλλά σκέφτονται όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες της πτώχευσης και της εκκαθάρισης. Δηλαδή, τρέμουν οι άνθρωποι στην ιδέα ότι θα πληρώσουν περισσότερα για να βάλουν λουκέτο. Φυτοζωούν.Λιανεμπόριο και επιχειρήσεις εστίασης, όπως λένε, καίνε το ρεύμα άδικα και βουλιάζουν από τις ανατιμήσεις, τους φόρους και τα δάνεια. Μια περιοχή που έχει αγροτική παραγωγή παρασύρεται στην δίνη του γενικού οικονομικού κραχ εξαιτίας των ακραίων περιοριστικών μέτρων και της χρόνιας αδιαφορίας της πολιτείας. Αυτές τις μέρες οι αγρότες μαζεύουν τους καρπούς αλλά σε λίγο θα καταλάβουν τι χρήματα έπιασαν τα χέρια τους. Ο ΕΛΓΑ δεν πληρώνει τις ζημιές από τον παγετό. Δεν έδωσε επιδοτήσεις για την ακαρπία το κράτος είναι σε σπιράλ οικονομικού θανάτου. Αυτά που λένε Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι πελώρια ψέμματα και διανομή ψευδαισθήσεων. Όλοι γελάνε με τα δελτία ειδήσεων των πανελλαδικών καναλιών, κλείνουν τα μαγαζιά τους, πηγαίνουν στα σπίτια τους, ακούνε την οικονομική ανάπτυξη που περιγράφει η κυρία Κοσιώνη ή ο κύριος Χατζηνικολάου και δεν πιστεύουν στα αυτιά τους!


Αισθάνονται ότι οι επώνυμοι και έγκριτοι τηλεπαρουσιαστές εργάζονται σε άλλη χώρα και μεταδίδουν οικονομικά νέα άλλου κράτους. Όπως μου είπε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου της Άρτας, κύριος Ιωάννης Γκολομάζος, οι κάτοικοι της περιοχής κάθε βράδυ χαμογελούν ή σκάνε στα γέλια ή βαράνε μπουνιές στις πολυθρόνες ακούγοντας την ανάπτυξη που περιγράφει ο κύριος Σταϊκούρας ή ο κύριος Μητσοτάκης.

Όλα τα ερωτήματα που δέχθηκα τόσο για το ΚΕΛΑΝ όσο και για την ελληνική πολιτική σκηνή, περιστρέφονταν γύρω από την δυσπιστία του Έλληνα πολίτη και την απογοήτευσή του για τον επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού από τα σημερινά κόμματα της βουλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή της Άρτας έχει τα περισσότερα βυζαντινά μνημεία αλλά καμία κυβέρνηση δεν σκέφτηκε να επιδοτήσει τα ξενοδοχεία της και να προσελκύσει τουρίστες. Επίσης, η Άρτα παράγει μεταξύ άλλων, μεγάλες ποσότητες εκλεκτών ακτινιδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]