ΣΟΥΛΙ/LIVE:ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ:EΝΑΣ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ EQUAL ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΟΡΦΕΑ !

Ο Γ. Τράγκας στο Αγρίνιο: «Ο κ. Μητσοτάκης διανέμει ψευδαισθήσεις ενώ είμαστε μπροστά σε γενικευμένο οικονομικό κραχ»

 Το εμπόριο και η εστίαση στην Αιτωλοακαρνανία σβήνουν, όπως είπαν οι εκπρόσωποί τους στον επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, Γιώργο Τράγκα. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος των εμπόρων του Αγρινίου, Σωκράτης Κωστίκογλου, σε λίγο θα κλείσουν τα φώτα των περισσότερων καταστημάτων και οι πόλεις θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

Η εξέλιξη της πανδημίας σε συνδυασμό με τις ανατιμήσεις σε όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες δημιουργούν ένα εξαιρετικά δυσμενές κλίμα στην αγορά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη σκορπίζει ψευδαισθήσεις και οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν με την επανεκκίνηση της αγοράς στις αρχές Απριλίου δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο εμπορικός σύλλογος Αγρινίου (αλλά και όλοι οι επιχειρηματίες εστίασης του νομού) καταγγέλλουν ότι η πολιτεία αδιαφορεί παρά την οικονομική καταστροφή που ήδη διαπιστώνεται. Η συνεχιζόμενη έλλειψη ρευστότητας εξακολουθεί να δημιουργεί εντονότατα προβλήματα σε μια αγορά που πεθαίνει, περισσότερος κόσμος κυκλοφορούσε επί lockdown παρά τώρα!
Συνάντηση του επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ και στελέχη του Κινήματος με τον πρόεδρο εμπόρων Αγρινίου

 Ο κύριος Κωστίκογλου, υπογράμμισε ότι μόλις 25.000 επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση στις τράπεζες σε σύνολο 850.000! Υπάρχουν συσσωρευμένα χρέη λόγω της πανδημίας που δημιουργήθηκαν χωρίς να φταίνε οι έμποροι και οι εστιάτορες. Όλοι ζητάνε καθιέρωση του ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού και επιστροφή του αφορολόγητου ορίου στις 12.000 με κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
Συνάντηση του επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ και στελέχη του Κινήματος με τον πρόεδρο εμπόρων Αγρινίου

Επίσης, ζητείται να δοθεί επίδομα ανεργίας σε όσους κλείνουν τα καταστήματά τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όπως είπαν όλοι στον πρόεδρο του ΚΕΛΑΝ, η κυβέρνηση τιμωρεί το ελληνικό εμπόριο ενώ οι μικρές επιχειρήσεις το διάστημα της πανδημίας έχουν τηρήσει και εξακολουθούν να τηρούν τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας καθιστώντας το λιανεμπόριο ασφαλή προορισμό προκαλεί οργή και αγανάκτηση ο διαχωρισμός των καταστημάτων της αγοράς από τον κλάδο τροφίμων, πράγμα που δημιουργεί συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.


Ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ συναντήθηκε με τα μέλη της επιτροπής του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στο Αγρίνιο και αποφασίστηκε το άνοιγμα γραφείων τόσο στο Αγρίνιο όσο και στο Μεσολόγγι.

Συνάντηση του Γ. Τράγκα με μέλη της επιτροπής του Κινήματος ΑγρινίουΣτο Αγρίνιο ο Γιώργος Τράγκας, έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ της περιοχής όπως είπε μεταξύ άλλων η εικόνα στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι κατάσταση πριν από ένα γενικευμένο οικονομικό κραχ. Η χώρα έχει αστρονομικό δημόσιο χρέος ο μισός πληθυσμός χρωστάει στο δημόσιο και τις τράπεζες εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν τα προς το ζην και η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιράζει ψευδαισθήσεις και πελώρια ψέμματα.


Οι ίδιοι οξειδωμένοι πολιτικοί φορείς, όπως είπε, κινούνται για να διατηρήσουν τα κεκτημένα ενώ η Ελλάδα είναι στα βράχια και ενώπιον ενός γενικευμένου οικονομικού κραχ. Η οικονομική αυτή αδυναμία νομοτελειακά θα φέρει υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]