ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Καταγγελία της Ταξικής Πορείας :Εκλογές στην ΠΙΝΔΟ με αστυνομικές προσαγωγές


 Η διοίκηση της ΠΙΝΔΟΣ για άλλη μια φορά, την Παρασκευή 5/11 ημέρα των εκλογών του σωματείου των εργαζομένων, έφερε την αστυνομία στο εργοστάσιο. Η αφορμή αυτή τη φορά ήταν η παρουσία εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου στις εκλογές.  

Η διοίκηση οπλισμένη από το νόμο Χατζηδάκη και με πρόσχημα τα υγειονομικά μέτρα έχει βρει ευκαιρία να κάνει σαφές ότι δε θέλει συνδικαλισμό μέσα στο εργοστάσιο. Θέλει να επιβάλλει σιγή. Συνδικαλιστική και πολιτική αποστείρωση. 

Μάλιστα όλα αυτά σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου! Τέτοιες εκλογές έγιναν και το κλίμα απόλυτου ελέγχου της διαδικασίας στήνονταν μέρες. Με αποκλεισμούς απ’ το σωματείο, με αποτροπή συμμετοχής στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, με ενιαία ψηφοδέλτια και τελικά με παρουσία της αστυνομίας επί ώρες στο εργοστάσιο.

Καταγγέλλουμε συνολικά την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων! 

Είναι όρος ζωής για την εργατική τάξη να οργανωθεί συνδικαλιστικά και πολιτικά. Να παλέψει για δικαιώματα και κατακτήσεις. Να συγκρουστεί με την εργοδοσία της ΠΙΝΔΟΣ. Να κρατήσει έξω και μακριά το κράτος και την αστυνομία απ’ τις δικές της διαδικασίες. Να ανατρέψει. Να απορρίψει τις λογικές των εργατοπατέρων που συνεργάζονται και στρώνουν το έδαφος στην εργοδοσία. Που κρατούν στην άκρη τους εργαζόμενους καλλιεργώντας λογικές ανάθεσης


ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]