Επαναφορά της τηλεργασίας στους ΟΤΑ ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βριλησσίων, Ξένο Μανιατογιάννη, είχαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία βόρειου τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών Κώστας Ζαχαριάδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής», Γιώργος Μπαλάφας.

Στον απόηχο των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το λεκανοπέδιο Αττικής, κακοκαιρία Μπάλλος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων έκανε εκτενή και αναλυτική ενημέρωση τόσο για την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου και για τον προγραμματισμό επιπλέον αντιπλημμυρικών έργων την προσεχή περίοδο, ώστε τα Βριλήσσια να είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του παρόντος και τού μέλλοντος με πιο έντονα και πιο πυκνά ακραία καιρικά φαινόμενο.

Ο Ξένος Μανιατογιάννης αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα τα χρηματοδοτούμενα έργα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που είναι σε εξέλιξη στα Βριλήσσια και ενημέρωσε ότι αναμένεται 50% εκταμίευση των προγραμματισμένων κονδυλίων ως το τέλος του έτους. Αναφέρθηκε επίσης σε ζωτικής σημασίας έργα για την Πόλη η Πεζογέφυρα της οδού Αναπαύσεως, οι ασφαλτοστρώσεις, η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για την υλοποίηση και την αποπεράτωση των οποίων χρειάζεται και η συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

news-ta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]