Κορονοϊός: Αιωνόβια γιαγιά έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου «για να μην φύγει μια ώρα αρχύτερα»! (βίντεο)

Είναι 100 ετών, ζει στη Λακωνία, και προχθές έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, ενώ ταυτόχρονα έστειλε και το δικό της, ιδιαίτερο μήνυμα υπέρ του εμβολισμού.

Πέρασε την ισπανική γριπη - Νίκησε δύο φορές τον καρκίνο

Η γιαγιά Ελένη ζει μόνη της και φροντίζει το σπίτι της, όπως είπε. Έχει νικήσει δύο φορές τον καρκίνο, ενώ κατάφερε να επιβιώσει κατά τη μεγάλη πανδημία του 1918, τη γνωστή ως Ισπανική γρίπη. «Έχασα και το αδελφάκι μου από τη γρίπη», είπε η γιαγιά Ελένη.


Ερωτηθείσα για τον λόγο που ήθελε να κάνει το εμβόλιο, η ίδια εξήγησε πως «ήθελα να πάω να εμβολιαστώ για να μην αρρωστήσω και φύγω μια ώρα αρχύτερα. Είπα και στα εγγόνια και στα παιδιά μου να πάνε και εκείνα να εμβολιαστούν και να μην ακούν τον καθένα που δεν πάει να κάνει το εμβόλιο», δήλωσε η γιαγιά Ελένη στην κάμερα της ΕΡΤ.


«Δεν φοβήθηκα καθόλου», συνέχισε, στέλνοντας το μήνυμά της σε όσους λένε ότι φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο: «Να μην φοβούνται, να πάνε να το κάνουν. Γιατί να χαθούν τσάμπα ζωές; Εγώ τα ανάγκασα και τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου και τον εαυτό μου. Ό,τι σας λένε οι γιατροί, να το κάνετε».


πηγή lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]