ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Μέτσοβο:61χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμενε με την 92χρονη μητέρα της ....


 Η αδυναμία επικοινωνίας   επί 2 μέρες γιου που ζει στο εξωτερικό ,  σύμφωνα με πληροφορίες στην Αμερική, με την 92χρονη μητέρα του και την 61χρονη αδερφή του   που διαμένουν στο Μέτσοβο τον οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας από γείτονα που μένει κοντά στο σπίτι των δύο γυναικών .

Ο γείτονας  ανταποκρινόμενος στη βοήθεια που του ζήτησε ο γιος της οικογένειας πήγε στο σπίτι   των δύο γυναικών   και ειδοποίησε  παράλληλα  και την Αστυνομία .'Οταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν την 61χρονη νεκρή   πλάι  στην  92χρονη μητέρα της   που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα  .

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 61χρονης  θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής στο ΠΓΝΙ όπου μεταφέρθηκε στη σορός της ενώ από τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας .

Η υπερήλικη γυναίκα  που προφανώς λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν μπόρεσε να ενημερώσει κάποιον για τον θάνατο της κόρης της  διακομίσθηκε   για  ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]