Ξαφνικός Θάνατος 22χρονου Από Κορωνοϊό Στο Παπαγεωργίου!

Σοκ προκαλεί η είδηση θανάτου 22χρονου από κορωνοϊό σήμερα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
 Ερωτηθείς για την τραγική αυτή είδηση από το Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Τσάπας, παθολόγος εντατικολόγος του νοσοκομείου, είπε – με κάθε επιφυλαξη – ότι νοσηλευόταν σε απλή κλίνη και δεν ήταν διασωληνωμένος.

«Πέθανε από οξύ σύμπτωμα», ανέφερε και εξήγησε πως ο κορωνοϊός είναι μία θρομβογόνoς κατάσταση. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει θρόμβο και να προκύψει μία πνευμονική εμβολή και να επιφέρει το θάνατο. «Αυτό δείχνει την αξία του εμβολιασμού», σημείωσε ο κ. Τσάπας.


Μίλησε για τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο. Με 25 κλίνες ΜΕΘ γεμάτες. Διασωληνωμένους σε απλούς θαλάμους όπου έχει τοποθετηθεί μηχανισμός εντατικής. Κατ’ ουσίαν είπε τα νοσοκομεία γίνονται μιας νόσου.


«Βιώνουμε μία απολύτως προβλέψιμη κατάσταση για την οποία είχαμε προειδοποιήσει τους προηγούμενους μήνες. Θα έπρεπε να υπήρχε πλάνο για να αντιμετωπιστεί και και όχι να αυτοσχεδιάζουμε τώρα» τόνισε και πρόσθεσε πως θα πρέπει όλα τα νοσοκομεία και δημόσια και ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη να μπουν σε κεντρική διαχείριση.


«Η κατάσταση θα ήταν καλύτερη αν το ποσοστό εμβολιασμού ήταν μεγαλύτερο στη χώρα» ανέφερε και έκανε λόγο για αποτυχία της  κυβέρνησης να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.


«Είμαστε αγανακτισμένοι» ανέφερε για την κατάσταση που βιώνουν. «Χωρίς άδειες, με 7-8 εφημερίες το μήνα και τώρα μας λένε κάντε 9 εφημερίες. Θέλουν να μας διώξουν;» διερωτήθηκε.

πηγή thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]