ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κάλεσμα της ΠΑΕ ΘΕΣΠΩΤΟΣ 2019, προς τους φιλάθλους εν όψει του αγώνα με τον Πιερικό στην Ηγουμενίτσα




Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 εν όψει του αγώνα με τον Πιερικό, στο Δημοτικό γήπεδο Ηγουμενίτσας, ο οποίος είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το Πρωτάθλημα της Super League -2, καλεί το φίλαθλο κοινό της Ηγουμενίτσας, αλλά και ολόκληρου του Νομού Θεσπρωτίας, να στηρίξει την ιστορική ομάδα της πόλης στην προσπάθειά της για μία δυναμική παρουσία στο φετινό Πρωτάθλημα. 

Πάμε όλοι μαζί για να γίνει η αγαπημένη μας ομάδα, η ισχυρή ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε και θέλουμε να καμαρώνουμε στους αγωνιστικούς χώρους.

  

Τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τους φιλάθλους:


Σημειώνεται ότι γα την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, τηρούνται απαρέγκλιτα οι υγειονομικές οδηγίες που δόθηκαν λόγω πανδημίας. Η είσοδος επιτρέπεται σε πλήρως εμβολιασμένους θεατές και σε όσους διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9. Το πιστοποιητικό για νοσήσαντες εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση. Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών. Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ' όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]