ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κορονοϊός: Σε διαθεσιμότητα ο αρνητής αστυνομικός που είχε κανάλι στο Youtube


 Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός με το ψευδώνυμο «Τηλέμαχος» που παρακινούσε τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και να μην κάνουν self και rapid test. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει και κανάλι στο youtube που μιλούσε κατά των εμβολίων και κατά των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού. 

Τον Ιούλιο τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει ένα βίντεο με τίτλο «Εκβιαστικά τεστ», όπου ο αστυνομικός φορώντας την μπλούζα της αστυνομίας μιλούσε τότε για την υποχρεωτικότητα των self test κορονοϊού και παρομοίαζε τη διαδικασία με τον βιασμό μιας γυναίκας! Μάλιστα, είχε διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.


Ωστόσο συνέχισε να αναρτά βίντεο στο Youtube με τίτλους όπως: «Πως πολεμάμε τα ΜΑΤ», «Υποχρεωτικότητα εμβολίων; όχι», ενώ πριν από τρεις μέρες ανέβασε νέο βίντεο με τίτλο: «Εκβιαστικά rapid tests».


Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα στο πλαίσιο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Μάλιστα, τα βίντεό του από το κανάλι του στο Youtube έχουν παραδοθεί στον Εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

πηγή newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]