ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Εξάρχου – Γεωργίου – Καρέτσος στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων! Έτοιμοι να διεκδικήσουν μετάλλια στο Μόναχο!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Οκτωβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. 

Στη διοργάνωση, που είναι η τελευταία μεγάλη φέτος σε διεθνές επίπεδο για το άθλημα, τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων θα εκπροσωπήσουν τρεις επίλεκτοι αθλητές νεαρής ηλικίας, οι οποίοι έχουν προετοιμαστεί προκειμένου να διεκδικήσουν πρωτιές και μετάλλια. Πρόκειται για τον Ιάσωνα Εξάρχου, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Σκιφ Εφήβων και για τους Σπύρο Γεωργίου και Ανδρέα Καρέτσο, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στους αγώνες ως μέλη του πληρώματος της Τετρακώπου των Εφήβων. 


Η ελληνική Εθνική Ομάδα, η οποία βρίσκεται ήδη στο Μόναχο, θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων με ομάδα 16 αθλητών οι οποίοι στελεχώνουν συνολικά επτά πληρώματα. Ο ανταγωνισμός στη διοργάνωση είναι υψηλός, καθώς συμμετέχουν με αποστολές 27 ευρωπαϊκές χώρες και περίπου 500 αθλητές και αθλήτριες.

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. εύχεται στα τρία Γιαννιωτόπουλα αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές της ελληνικής Εθνικής Αποστολής καλή επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]