Ιωάννινα:Νέα κινητοποίηση από τους απολυμένους τoυ Market In


 Ολοι  στη συγκέντρωση έξω από το MARKET IN της Χαριλάου Τρικούπη         Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 12:00.


ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ  ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑRKET IN

Για ακόμα μια φορά η εργοδοσία του Market In δεν υλοποιεί την απόφαση του Δικαστηρίου να μας πάρει πίσω για δουλειά. Η στάση τους δεν μας ξαφνιάζει! Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Αυτός ο αγώνας που διαρκεί εδώ και 4 χρόνια μας έχει μάθει πως ότι έχουμε κατακτήσει, το έχουμε επιβάλει με τον αγώνα μας! Γι αυτό και τώρα με τον αγώνα μας θα επιβάλουμε να τους πάρουν πίσω στην δουλειά!

Ξέρουμε καλά, οτι η επιστροφή μας στην δουλειά, ανοίγει το δρόμο για χιλιάδες άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την δική μας. Ότι η νίκη μας, τους “χαλάει” τη “σούπα” που στήνουν εδώ και χρόνια να έχουν ακόμα πιο φθηνούς και ακόμα πιο ευέλικτους εργαζόμενους. Γι αυτό και δεν το βάζουμε κάτω! Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι τέλους

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΔΗ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ


Με τον αγώνα μας αποδείξαμε ότι έχουμε επιλογή. Ότι υπάρχει και άλλος δρόμος! Ο δρόμος του οργανωμένου αγώνα απέναντι στη μοιρολατρία και την απογοήτευση. Του αγώνα για τις δικές μας ανάγκες και όχι για το τι μπορεί να μας δώσει παραπάνω η εργοδοσία. Δώσαμε ηχηρή απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι θα σκύβουμε πάντα το κεφάλι, ότι θα κάνουμε υπομονή και θυσίες για τα κέρδη τους. 

Αν οι εργαζόμενοι στα market in είχαμε επιλέξει τον  δρόμο του συμβιβασμού, του “τίποτα δεν γίνεται”, θα είμασταν ακόμα μια ομάδα απολυμένων εργαζόμενων, χωρίς δικαιώματα! Θα είχαμε παραδώσει στην εργοδοσία των Market In αυτά που με την δουλειά μας και τους κόπους μας είχμα “χτίσει” όλα αυτά τα χρόνια. Θέλαμε όμως να μπορούμε με την δουλειά μας να ζήσουμε, να θρέψουμε τις οικογένειες μας, να βλέπουμε τα παιδιά μας. Και όχι να δουλεύουμε με μισθο- χαρτζιλίκι, όπως ήταν τα σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας! 

Γι αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε μέχρι τέλους! Μέχρι να μας πάρουν πίσω στην δουλειά μας. 


Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Η μόνη απάντηση στην νέα επίθεση που μας περιμένει είναι το δυνάμωμα του Σωματείου μας. Ο δικός μας αγώνας, το παράδειγμα των EFOOD αυτό δείχνει.

Το επόμενο διάστημα η τρομοκρατία θα ενταθεί, η προσπάθεια να εφαρμοστεί ο νόμος-έκτρωμα που πέρασε η κυβέρνηση, που θα μας αναγκάζει να δουλεύουμε απλήρωτες υπερωρίες, περισσότερες Κυριακές. Η πίεση για εντατικοποίηση της δουλειάς θα μεγαλώνει. Την ίδια στιγμή όλα τα προϊόντα έχουν πάρει “την ανηφόρα”, τα τιμολόγια από ρεύμα και νερό έρχονται “φουσκωμένα” κι  εμείς προσπαθούμε μήνας μπαίνει ,μήνας βγαίνει να τα βγάλουμε πέρα. 

Γι’ αυτό μην μένεις άλλο πια μόνος σου! 

Έλα μαζί μας, μαζικοποίησε το Σωματείο σου


Απαιτούμε άμεσα από την εργοδοσία των Μarket IN:  

Να εκτελέσει την απόφαση του Δικαστηρίου, άμεσα. 

Να μας απασχολήσει, όπως είναι υποχρεωμένη, στα 2 νέα καταστήματα που έχει ανοίξει!

Να μας δώσει όλα τα δεδουλευμένα και να καταβάλει όλες τις ασφαλιστικές μας εισφορές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]