Ιωάννινα:Ξεκίνησε σήμερα το συνέδριο Παθολογίας


 Στις 8 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου με τίτλο: Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων στα  Ιωάννινα με τις εργασίες του να ολοκληρώνονται στις 9 Οκτωβρίου 2021.


Μεταξύ των ομιλητών συγκαταλέγονται καταξιωμένοι ιατροί και επιστήμονες από διάφορα πανεπιστημιακά & νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας ειδικοί σε θέματα που αφορούν ποικίλα γνωστικά πεδία, που καλύπτουν όλων το εύρος της Εσωτερικής Παθολογιίας και των Ειδικοτήτων της: Αιματολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Ιατρική, Ενδοκρινολογία, Εντατική Θεραπεία, Επείγουσα Ιατρική, Καρδιολογία, Λοιμωξιολογία, Νεφρολογία, Ογκολογία, Πνευμονολογία, Ρευματολογία  από την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ως την εξειδικευμένη διαχείριση στην 3ηβάθμια φροντίδα.

Το συνέδριο διεξάγεται τόσο με φυσική παρουσία των συνέδρων, όσο και διαδικτυακά.

Δίνοντας πάντα έμφαση στην εκπαίδευση των νέων το συνέδριο ξεκίνησε με το Κλινικό Φροντιστήριο Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας από ιατρούς και συνεργάτες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. 


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται όλες οι συνεδρίες και διαλέξεις στο διήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν  προς όλους τους Επαγγελματίες Υγείας όλων των ειδικοτήτων. Ωστόσο, η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προ-εγγραφή. Για τη διαθεσιμότητα των θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Οργανωτικό - Συντονιστικό Γραφείο στο info@conferre.gr. Επισημαίνουμε ότι η προσέλευση στο συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή και παραλαβή προσωπικού bar code δεν επιτρέπεται.

Χαιρετισμός ΕΝΑΡΞΗΣ Συνεδρίου

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη 2η Επιστημονική Εκδήλωση της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Α’ Παθολογική Κλινική του ΠΓΝΙ.
Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες στην πατρίδα μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, συνθήκες που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας τόσο την οικογενειακή και κοινωνική όσο και την επαγγελματική και την επιστημονική είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία, τη διάδραση, την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων και να συσπειρωθούμε στην αναβάθμιση της Ιατρικής Εκπαίδευσης.
Τόσο οι παλιότεροι και καταξιωμένοι Παθολόγοι, στον ακαδημαϊκό χώρο, στο χώρο των νοσοκομείων αλλά και της κοινότητας, όσο και οι νέοι και πολλά υποσχόμενοι οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να θωρακίσουμε την Κοινότητα της Εσωτερικής Παθολογίας, να την ενισχύσουμε και να τη διατηρήσουμε στη θέση και στο ρόλο που της αρμόζει.
Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων φιλοδοξεί να αποτελεί ένα ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ μιας καινούριας εποχής για την Παθολογία και ταυτόχρονα μιας επιστροφής στη ολιστική διαχείριση των ανθρώπων που ασθενούν.
Η προσπάθεια της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής είναι το Συνέδριο αυτό να αποτελεί ΒΗΜΑ επικοινωνίας, μετάδοσης γνώσεων και πρόκλησης/πρόσκλησης ερεθισμάτων.
Αναμένουμε, λοιπόν, να σας υποδεχθούμε στις συνεδρίες που θα ακολουθήσουν, όπου εξαίρετοι συνάδελφοι θα επιχειρήσουν να ΕΝΣΚΗΨΟΥΝ σε καθημερινά προβλήματα και να μεταλαμπαδεύσουν την ΤΕΧΝΗ της διαγνωστικής προσέγγισης και τη ΓΝΩΣΗ των σύγχρονων θεραπευτικών στρατηγικών.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων και ευελπιστώ να αποδειχθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]