ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Άρτα:Κορυφαίοι επιστήμονες ενημερώνουν για τον κορωνοϊό ,τα αυτοάνοσα νοσήματα ,τα εμβόλια και την καρδιά

 


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση πολιτών  για Κορωνοϊό, αυτοάνοσα νοσήματα, εμβόλια και καρδιά. Λύση του προβλήματος ο εμβολιασμός»  την Κυριακή 10 Οκτώβριου στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας.

 


Στο πλαίσιο του “Οδοιπορικού Υγείας και Αλληλεγγύης” και τις από κοινού συνέργειες φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Αρταίων, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς και την Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση πολιτών  για Κορωνοϊό, αυτοάνοσα νοσήματα, εμβόλια και Καρδιά. Λύση του προβλήματος ο εμβολιασμός». 


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα Άρτας.   


Ομιλητές θα είναι κορυφαίοι επιστήμονες και καθηγητές ιατρικής. Ειδικότερα, θα μιλήσουν: ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιωάννης Νικόπουλος, ο Χαράλαμπος Γώγος, Καθηγητής-Δ/ντής Παθ/κής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής Metropolitan General, ο Γεώργιος Σαρόγλου, Καθ. Παθολογίας και Διευθυντής-Λοιμωξιολόγος στο Metropolitan Hospital, ο Αλέξανδρος Δρόσος, ομ. Καθηγητής Ρευματολογίας και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, Ευάγγελος Χαρμπής.  

                            

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Στέφανος Γρ. Φούσας, Συντονιστής Τομέα Καρδιάς Metropolitan General, Επ. Καθηγητής. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]