[Ελλάδα]Εύβοια:-Κακοκαιρία "Μπάλλος" Νεκρός ο 69χρονος βοσκός

 


Τραγική κατάληξη για τον 69χρονο βοσκό που αγνοούνταν στα Μεσοχώρια Ευβοίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr ο 69χρονος βοσκός πως εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.Τραγική φιγούρα ο γιος του 69χρονου ο οποίος βρίσκεται στο σημείο για την αναγνώριση και δεν μπορεί να πιστέψει την κατάληξη που είχε ο πατέρας του.

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε νεκρός ο 69χρονος βοσκός


Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο 69χρονος βοσκός είναι νεκρός και εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι.

Συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή των Μεσοχωρίων, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό 69χρονου αγνοουμένου.


Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρετε από τα ορμητικά νερά.


Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, «ο ίδιος ο άνδρας επικοινώνησε με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης και την ώρα που τους έλεγε χαρακτηριστικά ότι «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά», έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου.

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρέχουν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

πηγή evima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]