ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Ιωάννινα-ΠΓΝΙ :28χρονη εγκυμονούσα με λοίμωξη Covid γέννησε φυσιολογικά ένα υγιέστατο κοριτσάκι !

 

Μία 28χρονη εγκυμονούσα   με λοίμωξη covid19 "κρατά στην αγκαλιά της" το κοριτσάκι της που γέννησε στο Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο Ιωαννίνων δια της φυσιολογικής οδού και όχι με καισαρική τομή όπως συνηθίζεται για την ενεργό νόσο στη χώρα μας.Το νεογέννητο χαίρει άκρας υγείας ενώ η μητέρα νοσηλεύεται στη Μαιευτική Α σε άριστη κατάσταση .
 Στο σχετικό δελτίο Τύπου του Πανεπιστημιακού  Νοσοκομείου αναφέρεται : 
"Εγκυμονούσα 28 ετών πρωτοτόκος τελειόμηνη κύηση με λοίμωξη από Covid19 νοσηλεύθηκε στη Μονάδα Λοιμωδών για καθημερινή παρακολούθησή κατόπιν απόφασης της Επίκουρης Καθηγήτριας-Λοιμωξιολόγου κας Χριστάκη Ειρήνης και του Διευθυντή της Μαιευτικής και Γυναικολογίας Καθηγητή κο Πασχόπουλο Μηνά. Με τη διατήρηση της άριστης συνεργασίας των ιατρών και του προσωπικού των αρμόδιων τμημάτων επιτεύχθηκε η ενδεδειγμένη παρακολούθηση της εγκυμονούσας, αποφεύγοντας τη διεκπεραίωση του τοκετού με καισαρική τομή όπως συνηθίζεται για την ενεργό νόσο στη χώρα μας. Τα σημεία έναρξης του τοκετού εμφανίστηκαν με τη ρήξη των υμένων στις 26/10/2021 και παρακολουθώντας εντατικά και ψύχραιμα την εξέλιξή του, αλλά και με πρώτη προτεραιότητα το καλώς έχειν της μητέρας και του εμβρύου αποφασίστηκε από τον εφημερεύοντα Επιμελητή Β΄ Μούλια Ερρίκο και τους ειδικευόμενους Ιατρούς Δαλκαλίτση Αλέξανδρο, Φλίνδρη Στέφανο και Αδάμο Αντώνιο, διατηρώντας συνεχή ενημέρωση του Διευθυντή του τμήματος, να διεκπεραιωθεί ο τοκετός διά της φυσιολογικής οδού. Η καθ’ ημέρα ιατρικής μας πράξη που είναι συνυφασμένη με το να ακολουθεί πιστά τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα μας επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Την ίδια μέρα  έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο θήλυ νεογνό που παραμένει στη Μονάδα Νεογνών για παρακολούθηση, ενώ και η ίδια νοσηλεύεται στη Μαιευτική Α σε άριστη κατάσταση.  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]