ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

10 Οκτωβρίου-Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας:Ανοιχτή εκδήλωση στα Ιωάννινα από το Kέντρο Hμέρας «Σκυτάλη» της Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η


 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας,  το Kέντρο Hμέρας «Σκυτάλη» της Ε.ΠΡΟ.Ψ.Υ.Η. διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο “ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ ”, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:30, στο Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων).


Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ανοιχτό εργαστήριο αφήγησης που θα συντονίζει η Αφηγήτρια κ.Μαρία Μαχαίρα  και θα πλαισιώνεται από την Χοροθεραπεύτρια κ. Δώρα Μπαρέκα και τον  Μουσικό  κ. Αντώνη Καρασταμάτη.

 Οι συμμετέχοντες:

 α)  θα σκαρφιστούν  και θα δημιουργήσουν επί σκηνής, ιστορίες μαζί με το κοινό.

β)  θα αφηγηθούν  παραμύθι με τίτλο “Το βασιλόπουλο  με τα γαϊδουρινά αυτιά” 

θέλοντας να αναδείξουν τη διαφορετικότητα και την αποδοχή.

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, οι  θεατές θα εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης ή του αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]