Έδιωξαν εργαζομένους Δήμων που δεν προσκόμισαν rapid test - Τι διευκρινίζει το Υπ. Εσωτερικών

 


Καταγγελίες “έφταναν” από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, από εργαζομένους Δήμων στο epoli.gr σύμφωνα με τις οποίες – λόγω του ότι δεν προσκόμισαν rapid test – δεν τους επετράπη η είσοδός τους στην εργασία τους!


Το epoli.gr επικοινώνησε με το Υπουργείο Εσωτερικών, του οποίου “κύκλοι” διευκρίνισαν ότι, στις τυχόν υφιστάμενες τέτοιες περιπτώσεις, αρχικά, οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν.


Στη συνέχεια, οι ίδιοι “κύκλοι” διευκρίνισαν στο epoli.gr πως, οι εργαζόμενοι στους Δήμους - εν προκειμένω - μπορούν να προσκομίσουν το αρνητικό rapid test μέσα στην εβδομάδα, με την ολοκλήρωση της οποίας, πρέπει να υποβληθούν σε νέο έλεγχο.


Π.χ. Δημοτικός Υπάλληλος που θα προσκομίσει το αποτέλεσμα του ελέγχου για την τρέχουσα βδομάδα, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να προσκομίσει το νέο έλεγχο, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου κ.ο.κ.


Οι ίδιες πηγές εξέφρασαν την βεβαιότητά τους πως, οι εργαζόμενοι θα τηρήσουν τη σχετική Υπουργική Απόφαση μιας και υπάρχει το πρόστιμο των 300 € εβδομαδιαίως στην περίπτωση μη προσκόμισης rapid test.

πηγή epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]