Ασημένιος ο νεαρός κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ι. Εξάρχου στο Πανευρωπαϊκό Νέων!Πλούσια «συγκομιδή» μεταλλίων του Ν.Ο.Ι.και στη 13η Συνάντηση Ανάπτυξης!Με ένα μετάλλιο επιστρέφουν τα Γιαννιώτικα «κουπιά» από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για αθλητές κάτω των 23 ετών, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο  στην Κρούζιτσα της Πολωνίας.

Ο νεαρός κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ιάσονας Εξάρχου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον μεγάλο τελικό του Διπλού Σκιφ Νέων Ανδρών με τον Χρήστο Στεργιάκα από το Μαυροχώρι. Η ελληνική βάρκα τερμάτισε με χρόνο 6:19.27 πίσω από την Βρετανία που κέρδισε το χρυσό με 6:15.06.

Στο ίδιο Πρωτάθλημα ο Παύλος Φαϊτάς κατέλαβε την έκτη θέση στον μεγάλο τελικό της Τετρακώπου άνευ με τους Στέφανο Καπάκογλου, Δημήτρη Ζωγράφο και Θεόδωρο Λαπίκοφ τερματίζοντας με χρόνο 6:10.33, ενώ ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος πήρε τη δεύτερη θέση στον μικρό τελικό της Δίκωπου άνευ Νέων Ανδρών με τον Λεωνίδα Τζουμέζη τερματίζοντας με χρόνο 6:55.42. Η ελληνική βάρκα κατέλαβε την όγδοη θέση στη γενική.

Η Ελληνική Εθνική Ομάδα κατέκτησε στην Πολωνία τρία συνολικά μετάλλια, ένα χρυσό, ένα αργυρό κι ένα χάλκινο.

***

Πλούσια «συγκομιδή» μεταλλίων του 

Ν.Ο.Ι. στη 13η Συνάντηση Ανάπτυξης!

Εξαιρετικές εμφανίσεις, οι οποίες οδήγησαν σε πλούσια «συγκομιδή» μεταλλίων, έκανε η ομάδα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. στην 13η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη λίμνη της Καστοριάς με διοργανωτή τον Ν.Ο. Μαυροχωρίου. 

Τα Γιαννιωτόπουλα κατέκτησαν δύο χρυσά, δύο αργυρά και τρία χάλκινα μετάλλια, στην πρώτη επίσημη διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος τα περισσότερα, λαμβάνοντας έτσι το αγωνιστικό «βάπτισμα του πυρός». 


Πιο αναλυτικά, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Λυδία Σίκαλου στο Σκιφ αρχαρίων Κορασίδων και οι Χρήστος Δημητρίου – Αχιλλέας Φραγκόπουλος – Πάρις Κώτσιας – Στέφανος Βλάχος στο Τετραπλό Σκιφ αρχαρίων Παίδων.

Ασημένια μετάλλια πήραν η Μαρία Κωσταγυιού στο Σκιφ αρχ. Κορασίδων 12 ετών και οι Χρήστος Καραγιάννης – Χρήστος Τζοβάρας στο διπλό Σκιφ αρχ. Παίδων 12 ετών. Χάλκινα μετάλλια, τέλος, κατέκτησαν οι Ερμής Λαγός – Μιχαήλ Μπασιάκος στο διπλό Σκιφ αρχ. Παίδων 12 ετών (2ο πλήρωμα), οι Αναστασία Μήτση – Ιωάννα Παπαϊωάννου στο διπλό Σκιφ αρχ. Κορασίδων 12 ετών και οι Αντώνης Βάσιος – Παύλος Κουτσαβέλης στο διπλό Σκιφ αρχ. Παίδων. 

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης στην Καστοριά ο Ιάσων Μουσελίμης, ο οποίος ήταν τέταρτος στο Σκιφ αρχ. Παίδων, οι Πολυξένη Λάππα – Κων/να Τσουμάνη – Όλγα Τζαβίδη – Αλίκη Τσιώλη (τέταρτες στο τετραπλό Σκιφ αρχ. κορασίδων), ο Δημήτρης Ντάρας (τέταρτος στο Σκιφ αρχ. Παίδων 12 ετών), οι Κων/νος Πάνος – Αναστάσιος Πάντος – Σπύρος Νούσιας – Άγγελος Παπαζαχαρής (τέταρτοι στο τετραπλό Σκιφ αρχ. Παίδων), καθώς και οι: Βασίλης Κήττας στο δεύτερο πλήρωμα του Σκιφ αρχ. Παίδων, Βασίλης Αλεξίου – Παύλος Κρικώνης στο δεύτερο πλήρωμα του διπλού Σκιφ αρχ. Παίδων και οι Δανάη Κάντα – Πανδή και Δήμητρα Ντέμου στο διπλό Σκιφ αρχ. Κορασίδων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]