ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Πωγωνίου:Σημαντική ενίσχυση της ύδρευσης στις Κοινότητες Παρακαλάμου, Ρεπετίστης και Αρετής

 


Σημαντική ενίσχυση της ύδρευσης στις Κοινότητες Παρακαλάμου, Ρεπετίστης και Αρετής θα προσφέρει η ολοκλήρωση κατασκευής της δεύτερης υδρομάστευσης στη θέση «Χάνια» Σιταριάς, δίνοντας έτσι οριστική λύση στα προβλήματα υδροδότησης που εντοπίζονται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.

Η σημαντική εξοικονόμηση υδάτινων πόρων μέσα από την ολοκλήρωση του έργου θα  προσφέρει επάρκεια στο πολυτιμότερο αγαθό το οποίο θα επαρκεί πλέον τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες των χωριών. 

«Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών αφού θα επιλυθούν τα προβλήματα λειψυδρίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης συμπληρώνοντας: «Η δεύτερη υδρομάστευση διασφαλίζει τη μη απώλεια του κοινωνικού αυτού αγαθού με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες».

 Η υδρομάστευση κατασκευάζεται στα πλαίσια του έργου: «Συμπληρωματικά έργα εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Δήμου Πωγωνίου για τις Τ.Κ. Παρακαλάμου, Σιταριάς, Μαυρονόρους, Ρεπετίστης και Αρετής», συνολικού προϋπολογισμού 466.000€ (με Φ.Π.Α.), του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]