Ιωάννινα:Σκότωσε τον σκύλο της ανιψιάς του, μπροστά στα μάτια της...

 


Ένα τραγικό περιστατικό   που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα γνωστοποίησε με σχετικό post στη σελίδα της στο facebook η Animal Action Ioannina .

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο   όταν η Αγάπη μαζί με το μικρόσωμο σκυλάκι της τον Groovy και τη γιαγιά της βρισκόταν στον κήπο τους σπιτιού τους στην Κιάφα .Ξαφνικά  εισέβαλε σε αυτό ο θείος της Αγάπης και χωρίς κανέναν λόγο και κανένα προηγούμενο άρχισε να χτυπά με κλωτσιές το  σκυλάκι με το  άτυχο ζώο παρά τις   προσπάθειες της ιδιοκτήτριάς να πέφτει νεκρό .

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει κατηγορηθεί ξανά για ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν και παρά την  τιμωρία του από τη δικαιοσύνη η συμπεριφορά του συνέχισε να είναι το ίδιο εγκληματική ...

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια του σκύλου κατέθεσε μήνυση και με την έκθεση του κτηνιάτρου και τους μάρτυρες η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαστική αίθουσα. 

Αναλυτικά η Animal Action Ioannina αναφέρει για το περιστατικό 

"Ο Groovy και η Αγάπη ήταν 6 χρόνια μαζί. Μαζί παντού. 

Το Σάββατο ο Groovy και η Αγάπη με την γιαγιά της, ήταν έξω στον κήπο του σπιτιού τους στην Κιάφα, όταν εισέβαλλε στο σπίτι τους ο θείος της Αγάπης. 

Χωρίς κανέναν λόγο, και χωρίς κανένα προηγούμενο, κινήθηκε προς την μεριά που κάθονταν ο Groovy και άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές παντού. 

Η Αγάπη παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να τον σταματήσει, και σε λίγα λεπτά ο Groovy έπεσε νεκρός. 

 Η Αγάπη αν και είδε πως ο σκύλος της ήταν νεκρός μέσα στο σόκ της τον μετέφερε στον κτηνίατρο της, τον κύριο Μιχάλη Σίντο μήπως μπορέσει και κάνει κάτι και επανέλθει στη ζωή. Δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. 

Η Αγάπη δεν θα ξεχάσει ποτέ το βλέμμα του θείου της πόσο ικανοποιημένος ήταν με το που σκότωσε τον σκύλο και πόσο ψυχρός ήταν όταν έφευγε από το σπίτι της.

Να σημειώσουμε πως ο δράστης έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν, καθώς έκανε ακριβώς το ίδιο, στον σκύλο του γείτονά του, μπαίνοντας στο σπίτι του και χτυπώντας αλύπητα με κλωτσιές τον σκύλο του. Η δικαιοσύνη μπορεί να τον τιμώρησε, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να συνεχίζει να σκοτώνει. 

Ο δράστης, δεν θέλει την παρουσία των σκύλων όχι μόνο των αδέσποτων που και εκείνα ίσως έχουν μαρτυρήσει στα χέρια του, αλλά και όσα έχουν οικογένειες. Μπαίνει στα σπίτια τους και τα σκοτώνει. 

Οι πληροφορίες μας λένε πως ο δράστης επισκέπτεται συχνά τις αίθουσες των δικαστηρίων και για άλλες υποθέσεις, ως κατηγορούμενος. 

Η Αγάπη κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία και με την έκθεση του κτηνιάτρου και τους μάρτυρες, θα προσπαθήσει να τιμωρηθεί για μία ακόμη φορά ο συγκεκριμένος δράστης ελπίζοντας να μη ξανασυμβεί σε κανένα πλάσμα αυτό, ιδιόκτητο και μη. 

Να αναφέρουμε πως ο δράστης είναι συνταξιούχος  δημοτικός υπάλληλος της ΔΕΥΑΙ 

Ευχόμαστε και αναμένουμε την τιμωρία όπως ορίζεται πια από την νομοθεσία για την θανάτωση ζώων. 

Η Αγάπη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Ευχόμαστε και σε εκείνη δύναμη και κουράγιο για όσα έγιναν και στα όσα θα ακολουθήσουν. 

Αγάπη δεν είσαι μόνη σε αυτό. Πολλοί θα είμαστε δίπλα σου. 

Αντίο μικρέ Groovy. Δεν είσαι ο μόνος που έζησες την ψυχασθένεια των ανθρώπων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]