Ιωάννινα: Άνδρες της ΔΙΑΣ κράτησαν ΙΧΕ με τα χέρια τους πριν φύγει σε γκρεμό και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την οδηγό !


 Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους χθες το βράδυ άνδρες της  Ομάδας ΔΙΑΣ στα Ιωάννινα καταφέρνοντας να σώσουν γυναίκα  οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της   πριν  αυτό  καταλήξει σε γκρεμό .
Πιο συγκεκριμένα ,στην περιοχή Αμπελάκια πάνω από το αεροδρόμιο της πόλης άγνωστο πώς μία οδηγός εξετράπη της πορείας της με το όχημά της  να παίρνει κλίση  κινδυνεύοντας να τουμπάρει και να καταλήξει σε παρακείμενο γκρεμό .

Η γυναίκα διατηρώντας την ψυχραιμία της κάλεσε την Αστυνομία   ζητώντας βοήθεια .

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ,οι οποίοι βλέποντας το σημείο που βρίσκονταν το όχημα αντιλήφθηκαν τον  κίνδυνο για τη γυναίκα που βρισκόταν στο εσωτερικό του και δίχως δεύτερη σκέψη  πήραν  κυριολεκτικά  την κατάσταση στα χέρια τους .

Σε πρώτη φάση   κράτησαν  για 5-10 λεπτά με τα χέρια τους το αυτοκίνητο φροντίζοντας παράλληλα να καθησυχάζουν την οδηγό .

Αν προσπαθούσαν να βγάλουν τη γυναίκα με την επικίνδυνη κλίση που είχε πάρει το όχημα   μία λάθος κίνηση θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και έτσι ζήτησαν τη συνδρομή ιδιοκτήτη φορτηγού που βρίσκονταν κοντά στο σημείο  ζητώντας του να σταθμεύσει κόντρα στο ΙΧΕ ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν την οδηγό με ασφάλεια  .

Ο   ιδιοκτήτης του φορτηγού ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά τους ,  στάθμευσε  το βαρύ  όχημα με την καρότσα  του  κόντρα στο ΙΧΕ και στη συνέχεια  οι άνδρες της ΔΙΑΣ  με ασφάλεια απεγκλώβισαν τη γυναίκα δίνοντας έτσι  τέλος στην περιπέτειά της .

Όσο για την άμεση και   πολύτιμη συνδρομή τους εισέπραξαν από τη γυναίκα τις πιο θερμές ευχαριστίες....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]