Ηγουμενίτσα:Βανδαλισμοί στα ΚΑΦΑΟ της πόλης ...




Με αφορμή τους βανδαλισμούς στα ΚΑΦΑΟ της πόλης, με την αποτύπωση απαξιωτικών συνθημάτων από κάποιους που θέλησαν να αμαυρώσουν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, τονίζουμε για πολλοστή φορά πως τέτοιου είδους φαινόμενα (που δυστυχώς έχουν και στο παρελθόν απασχολήσει τον Δήμο μας) προσβάλλουν τη Δημοκρατία, αποτελώντας παράνομες ενέργειες, που συνδέονται με την πολιτισμική ένδεια και την έλλειψη σεβασμού στον ίδιο τον συνάνθρωπο. 

Ως εκ τούτου, η Δημοτική Αρχή καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους νέους βανδαλισμούς και δηλώνει παρούσα σε οποιοδήποτε συντονισμό ενεργειών με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να παύσουν να επαναλαμβάνονται τέτοιου είδους περιστατικά, τα οποία ουσιαστικά στρέφονται ενάντια στην τοπική μας κοινωνία. Καλούμε δε τους πολίτες, σε περίπτωση που εντοπίσουν παρόμοιες ενέργειες, να επιδείξουν με υπευθυνότητα τον ανάλογο σεβασμό προς τον δημόσιο χώρο, ενημερώνοντας τον Δήμο και τις Αρμόδιες Αρχές για ανάλογες προσβλητικές ενέργειες. 

Όλοι μαζί θα πρέπει να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση παντός νοσηρού φαινομένου που διαιωνίζει το μίσος και τις προκαταλήψεις και βάλλει σοβαρά την παιδεία μας και τον πολιτισμό μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]