Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας – Προκλητική δήλωση της κατηγορουμένης

 


Ολοκληρώθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την 36χρονη κατηγορούμενη, αλλά και τον επώδυνο αγώνα που εξακολουθεί να δίνει.


Κλείνοντας την κατάθεση της η Ιωάννα ζήτησε να τοποθετηθεί


«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της» είπε.


Αμεσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.


Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…


Αδελφός θυματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!


Κατηγορούμενη: Ξερω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσυ Ιωαννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.


Ξέσπασμα των συγγενών της Ιωάννας σε σχόλιο της κατηγορουμένης

Η 36χρονη καθ’ ολομογία δράστρια, παρούσα σήμερα για πρώτη φορά, παρακολουθούσε στην πρώτη σειρά, ανέκφραστη, κοιτάζοντας ευθεία μπροστά αποφεύγοντας να αντικρίσει την Ιωάννα.


Η Ιωάννα από την πλευρά της είχε καρφωμένο το βλέμμα κατευθείαν πάνω της, όλη την ώρα μέχρι να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα. Όταν τότε για μια στιγμη η κατηγορουμένη τη κοίταξε, η Ιωάννα της είπε “Τι κοιτάς εσύ;”.


Τελικά η ένταση δεν αποσοβήθηκε καθώς όταν η Ιωάννα αργότερα κατά τη διαδικασία είπε πως σήμερα η κατηγορούμενη την κοίταξε όπως την είχε κοιτάξει την ημέρα της επίθεσης. Η 36χρονη δράστρια κάτι σιγοψιθύρισε με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα ο αδερφός της Ιωάννας και η μητέρα της, η οποίοι επιτέθηκαν στην 36χρονη φραστικά αποκαλώντας τη “φίδι” και “τέρας”. Επενέβησαν οι αστυνομικοί απομακρύνοντας τον αδερφό της από την αίθουσα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ο συνήγορος της, Απ. Λύτρας είπε πως η Ιωάννα είναι πολύ καλά “Ηταν πολύ ψύχραιμη, ήταν καταπληκτική”είπέ


Η στιγμή της εμφάνισης της κατηγορουμένης ήταν πολύ φορτισμένη για την Ιωάννα η οποία φέρεται να συγκινήθηκε. Οι συνήγοροί της και η μητέρα της την πλησίασαν λέγοντας της «Μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς …είναι ανθρώπινο», ενώ και ο πρόεδρος στην έναρξη της διαδικασίας ζήτησε από την Ιωάννα να μην διστάσει να ενημερώσει σε περίπτωση που αισθανθεί δυσφορία.


Κατά τη σημερινή διαδικασία η Ιωάννα ξεδιπλώνει καρέ καρέ με σθένος, θάρρος και συγκρότηση, τις σοκαριστικές στιγμές που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της.

πηγή ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]