Καλλιεργούσε κάνναβη στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Δωδώνης

 


Συνελήφθη ημεδαπός σε χωριό του Δήμου Δωδώνης κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή  

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων,  -26- δενδρύλλια κάνναβης και πιστόλι κρότου - αερίου 

Συνελήφθη χθες (11-09-2021) το απόγευμα σε χωριό του Δήμου Δωδώνης Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για παράνομη καλλιέργεια κάνναβης από τον κατηγορούμενο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον προαναφερόμενο πλησίον της οικίας του και τον συνέλαβαν. 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

-26- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -0,65- έως -2,60- μέτρα, που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του,

πιστόλι κρότου – αερίου,  -2- γεμιστήρες και -14- αβολίδωτα φυσίγγια των -9- mm. 

Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μία ημεδαπή κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών, διότι στην κατοχή της καθώς και σε έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -12- ναρκωτικά χάπια για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]