Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση Επετειακός κύκλος συζητήσεων με θέμα: «200 χρόνια ελευθέρου βίου: παρουσιάσεις βιβλίων - συζητήσεις για την εθνική αυτογνωσία».


 Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση


Επετειακός κύκλος συζητήσεων με θέμα: «200 χρόνια ελευθέρου βίου: παρουσιάσεις βιβλίων - συζητήσεις για την εθνική αυτογνωσία».


 O Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, διοργανώνουν επετειακό κύκλο συζητήσεων με θέμα: «200 χρόνια ελευθέρου βίου: παρουσιάσεις βιβλίων - συζητήσεις για την εθνική αυτογνωσία».


Η πρώτη εκδήλωση, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Ομότιμου Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης κ. Γιάννη Βούλγαρη με τίτλο: «Ελλάδα: Μια χώρα παραδόξως νεωτερική» (Εκδόσεις Πόλις) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:30, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής».


Με το συγγραφέα θα συζητήσουν οι:


Νίκος Αλιβιζάτος, Ομότιμος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών


Μωυσής Ελισάφ, Δήμαρχος Ιωαννίνων


και


Κατερίνα Λαμπρινού, Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας.


 


Η είσοδος σε κλειστούς χώρους επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο με επίδειξη σχετικού πιστοποιητικού.


Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2651313501, 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 εκτός αργιών και Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]