ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Και επίσημα αναβολή στη Super League

 


Η προγραμματισμένη σέντρα για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/8) στη Super League δεν θα πραγματοποιηθεί τελικώς, αφού στη σημερινή Γενική Συνέλευση δεν παρευρέθηκαν καν πέντε ομάδες! Ορίστηκε Νέα Γ.Σ για τις 23/8.


Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση στις 12:30, με τη διαδικασία για τη ψήφιση της προκήρυξης να μην ορίζεται καν και να ορίζεται νέα ημερομηνία για τις 23/8, με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πριν τον Σεπτέμβριο.


Η διαφωνία για την κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν, ήταν αυτή που έφερε την αναβολή της σέντρας, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο, 21 Αυγούστου.


Οι επτά που έχουν εξασφαλισμένη τηλεοπτική στέγη (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΌΦΗ, Πας Γιάννενα και Ατρόμητος) προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024, ενώ οι επτά που δεν έχουν παραχωρήσει -προς το παρόν- τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι, δέχονται αυτήν την πρόταση αρκεί να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.


Οι επτά που δεν έχουν τηλεοπτική στέγη είναι οι Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός, οι οποίοι όμως έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV, ύψους περίπου 1.3 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.


Έτσι, οι έξι κι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δεχτούν την κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024, εφόσον εξασφαλίσουν κι αυτοί περισσότερα χρήματα για τη διετία που δεν θα έχουν έσοδα από εμπορικές συμφωνίες και τηλεοπτικά συμβόλαια που θα περιλαμβάνει η κεντρική διαχείριση.


Η ανακοίνωση της Super League για την σημερινή γενική συνέλευση έχει ως εξής:


«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας στην α΄ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00».

πηγή ertnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]