Ιωάννινα:Επί της Παπαδοπούλου τα νέα γραφεία του Συλλόγου "ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ"

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πλήρη λειτουργία των νέων μας γραφείων του επί της Παπαδοπούλου 6 στα Ιωάννινα! 



Τα νέα μας γραφεία θα λειτουργούν κάθε Τρίτη και τετάρτη απόγευμα 18:00-20:30 υποχρεωτικά λόγω των περιοριστικών μέτρων και της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19. μετά από τηλ  ραντεβού πιο νωρίς με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Στρατσιάνη Παναγιώτη στο τηλ. 6971619177 




Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καλατζόγλου Δημήτριο και το VRES SPITI που μας παρείχε στέγη επί έναν ολόκληρο χρόνο στην Δωδώνης 23 σε μια δύσκολη για τον Σύλλογο περίοδο που ήταν σε αναζήτηση μιας σταθερής και οικονομικής στέγης.


Τον κ. Μπούνα Σπυρίδων για την βοήθεια του τόσο με το email, την ιστοσελίδα του Συλλόγου όσο και με την δημιουργία του του σήματος του Συλλόγου! Επίσης τον γραφίστα κ. Φαρίδη Παντελή για την τελειοποίηση αλλά και την ψηφιοποίηση του σήματος μας!


Επίσης το ΔΩΡΟΤΥΠΟ για την ειδική τιμή που έκανε στο Σύλλογο και την τοποθέτηση των αυτοκόλλητων στα νέα μας γραφεία!





Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε το Σύλλογο.


Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέχρι να φτάσουμε το Σύλλογο εκεί που του αρμόζει!!!

              Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]